Horoscopul zilei de azi, 11 ianuarie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 11 ianuarie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 11 ianuarie 2012




Berbec:
Dispui de suficientă energie încât să iei iniţiativă într-o serie de schimbări pe care le-ai tot amânat. Este o zi favorabilă pentru definitivarea unor studii superioare.




Taur:
Este o zi potrivită pentru tot ceea ce înseamnă autocunoaştere şi transformare a unor credinţe personale. Este posibil să fii constrâns să faci lucruri pe care nu le vrei.




Gemeni:
Ziua se dovedeşte a fi favorabilă cu privire la tot ceea ce înseamnă relaţii şi parteneriate. Poţi cunoaşte oameni interesanţi şi poţi chiar să aderi la un grup sau un club.




Rac:
Ai parte astăzi de o zi frumoasă la locul de muncă. Ia în calcul părerile celor din jur şi fii flexibil, pentru a păstra armonia.




Leu:
Tot ceea ce îţi propui îţi poate reuşi, atâta timp cât nu cazi pradă comodităţii. Nu e exclus să programezi o excursie în străinătate.




Fecioară:
Este o zi în care îţi poţi îndrepta atenţia asupra familiei, căminului, patrimoniului. Rezumă-te la cheltuielile strict necesare şi evită orice extravaganţe sau activităţi riscante.




Balanţă:
Astăzi poţi avea sentimentul că nu îţi găseşti locul. Este posibil să beneficiezi de mai multă expunere publică, şi e bine să fii atent cum te exprimi şi ce declaraţii faci.




Scorpion:
Ziua este favorabilă câştigurilor materiale. În această perioadă este posibil să apară noi surse de câştig sau noi mijloace prin care să-ţi valorizezi nişte aptitudini.




Săgetător:
Tinzi să pui un foarte mare accent pe ideile personale. Unii Săgetători vor face şi excese sau îşi vor permite tot felul de extravaganţe.




Capricorn:
Te poţi simţi uşor devitalizat astăzi. Ar fi bine să-ţi reduci cât poţi programul de lucru şi să îţi rezervi mai mult timp pentru ceea ce contează cu adevărat.




Vărsător:
O zi frumoasă pentru tine în tot ceea ce înseamnă relaţii sociale. Ziua de astăzi poate aduce veşti, informaţii noi, gânduri de călătorie.




Peşti:
Tinzi să acorzi o atenţie sporită creşterii profesionale şi statutului pe care îl ai. Ai nevoie de flexibilitate şi răbdare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS