Horoscopul zilei de azi, 27 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 27 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 27 decembrie 2011




Berbec:
În situaţia în care apar probleme cu o persoană de sex feminin, de la locul de muncă, încearcă să adopţi o atitudine diplomată şi să tratezi totul cu maturitate. Spre seară, ai nevoie de linişte şi ar fi bine să-ţi petreci timpul acasă.




Taur:
În cazul în care nu te-ai hotărât încă unde exact doreşti să mergi de revelion sau poate imediat după sărbători, în această zi cu siguranţă vei găsi răspunsul. Ai chef de distracţie, aşa că, probabil, vei abandona nişte sarcini profesionale.




Gemeni:
Te poţi simţi devitalizat având tendinţa de a te retrage departe de mulţime şi zgomot într-un loc unde poţi avea parte de linişte. Partea bună este ca după-amiază, ai şansa de a reface o relaţie care se fisurase.




Rac:
Atâta timp cât dai dovadă de răbdare şi încredere faţă de persoană din faţa ta, cu siguranţă nu vor exista probleme. Unele veşti nu vor fi exact cele pe care le aştepţi, însă nu-ţi pierzi încrederea prea uşor.




Leu:
Spiritul voluntar de care dai dovadă şi dorinţa de a te face util celor din jur te împing să-ţi petreci sărbătorile de iarnă muncind. S-ar putea să resimţi mai puternic oboseala de peste zi, motiv pentru care, cel mai indicat e să te odihneşti.




Fecioară:
Dorinţa de a fi înconjurat de oameni îţi poate aduce noi relaţii de amiciţie. Veselia şi optimismul nu-ţi vor lipsi, iar veştile bune şi cuvintele apreciative la adresa ta vor curge continuu.




Balanţă:
Pot apărea unele discuţii în contradictoriu, însă nu este vorba de ceva serios. Seara îţi aduce gândul bun şi o oarecare relaxare.




Scorpion:
În cazul în care pleci la drum, încearcă să te asiguri din timp că ai toate cele necesare la tine. Seara îţi poate oferi momente romantice minunate.




Săgetător:
Poţi avea parte de unele fluctuaţii financiare. Ideile privind o investiţie/achiziţie pot fi absolut strălucite.




Capricorn:
Poţi simţi dorinţa de a veni cu o schimbare de look sau de a adopta un nou stil vestimentar. Spre seară vei ieşi cu prietenii în oraş sau poţi participa la un eveniment, care va fi pe gustul tău.




Vărsător:
Speculaţiile financiare ar trebui evitate, în prima parte a zilei. Este un moment propice pentru tot ceea ce înseamnă autoanaliză şi autocunoaştere.




Peşti:
Eşti mult mai deschis şi dornic de a interacţiona cu oamenii decât în mod obişnuit. Beneficiezi de momente de adevărat răsfăţ, împreună cu persoana iubită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS