Horoscopul zilei de azi, 26 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 26 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 decembrie 2011




Berbec:
Pot reveni acum în prim plan lucruri care privesc cariera şi care te pot solicita chiar şi în această perioadă de sfârşit de an. S-ar putea ca succesul şi magnetismul unui prieten să te inspire.




Taur:
Zona banilor este frumos stimulată astăzi, ceea ce înseamnă că poţi profita de ocaziile care se ivesc. Simţi nevoia să călătoreşti dacă nu fizic cel puţin la nivel mental.




Gemeni:
Este un moment prielnic lecturării unor articole sau cărţi ce tratează zona autocunoaşterii şi dezvoltării personale. Încearcă să fii ceva mai organizat şi răbdător.




Rac:
Este o perioadă favorabilă atât relaţiei de cuplu cât şi colaborărilor. E bine să rezişti tentaţiei de a scoate bani şi din piatră seacă, prin compromisuri.




Leu:
Încearcă să te respecţi şi să-ţi oferi timpul de care ai nevoie pentru a-ţi încărca bateriile pentru anul ce va să vină. Exerciţi un magnetism incredibil asupra oamenilor cu care intri în contact.




Fecioară:
Dai dovadă de o extraordinară creativitate, simţ artistic, carismă, bun gust. E o zi benefică pentru risipirea unor suspiciuni care pluteau asupra ta, la locul de muncă.




Balanţă:
Dai dovadă de bun gust şi inspiraţie în ceea ce priveşte decorarea propriului cămin. Este posibil să planifici o călătorie sau să apelezi la sfatul unui mentor.




Scorpion:
Îţi doreşti să fii înconjurat de oameni. Nu este exclus să primeşti şi un cadou sau să ţi se vândă un pont bun.




Săgetător:
Te poţi bucura destul de repede de un câştig material sau de o susţinere venită din partea unei persoane din anturajul apropiat. Fii receptiv la părerile partenerului şi dispus să discuţi cu acesta.




Capricorn:
Poţi simţi dorinţa de a veni cu o schimbare de look sau de a adopta un nou stil vestimentar. Succesul acestei zile mai depinde şi de calitatea informaţiei pe care o transmiţi, dar şi de capacitatea de a delega sarcini.




Vărsător:
Cu siguranţă te-ai gândit să schimbi ceva în anul ce va să vină. Este posibil să ai ocazia de a-ţi testa capacitatea de seducţie şi să te laşi dus de val.




Peşti:
Iată o zi potrivită pentru a-ţi dedica mai mult timp şi pentru a-ţi asculta sufletul. Este posibil ca în viaţa ta să reapară o veche cunoştinţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS