Horoscopul zilei de azi, 28 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 28 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 28 decembrie 2011




Berbec:
Situaţia financiară este cea care te preocupă în acest moment. Ai tendinţa să dai o amploare mult prea mare lucrurilor şi să te înverşunezi.




Taur:
Configuraţia astrală din această perioadă îţi sugerează să fii foarte organizat, disciplinat şi receptiv. Evită să iei decizii sub impulsul momentului.




Gemeni:
O zi a discreţiei şi izolării, în care este de preferat să faci un pas înapoi. Este posibil ca astăzi să ai adevărate accese de zgârcenie, tocmai pentru că vrei să păstrezi bugetul intact.




Rac:
Tendinţa de a fi dominator şi a pune la punct pe toată lumea este foarte puternică acum. Nu e recomandat să faci nicio investiţie sau cheltuială pripită.




Leu:
S-ar putea să ţi se reproşeze că eşti mult prea încruntat, morocănos şi distant. Încearcă să fii cât mai eficient, pentru a-ţi rămâne timp şi de odihnă.




Fecioară:
Probabil plănuieşti o călătorie sau visezi la una. Din punct de vedere al sănătăţii, poate exista sensibilitate la nivelul inimii.




Balanţă:
Astăzi îţi focalizezi atenţia şi interesul către bani. Ai tendinţa să te eschivezi, să priveşti cu suspiciune toate propunerile şi promisiunile care apar.




Scorpion:
Ai nevoie de diplomaţie şi inspiraţie pentru a soluţiona un conflict din cadrul unei relaţii de iubire. Eşti încercat de emoţii şi gânduri contradictorii şi schimbătoare.




Săgetător:
Există posibilitatea ca astăzi să găseşti nişte soluţii ingenioase la locul de muncă. Unele încurcături în materie de bani s-ar putea să-ţi dea de furcă astăzi.




Capricorn:
S-ar putea, ca în mod neaşteptat, să primeşti veşti de la o veche iubire. Cât despre latura financiară, abţine-te de la orice cheltuială extravagantă.




Vărsător:
Astăzi poţi fi un mediator foarte bun şi un factor de echilibru în familie. E necesar să iei lucrurile mai uşor, pentru că altfel, s-ar putea să te confrunţi cu tot felul de tulburări ale sănătăţii.




Peşti:
Atmosfera zilei de astăzi este ceva mai relaxată în ce priveşte relaţiile sociale şi de prietenie. Este posibil să apară câţiva nori pe cerul iubirii, având în vedere că astăzi eşti destul de capricios.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS