Horoscopul zilei de azi, 18 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 18 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 octombrie 2011




Berbec:
Natura altruistă şi „săritoare“ te poate face un „bun samaritean“ dispus să ajute pe toată lumea. Astăzi eşti înconjurat de prieteni.




Taur:
Ziua este excelentă în ceea ce priveşte relaţiile profesionale şi implicarea într-o chestiune care vizează cariera. Spre seară, întâlnirile sau discuţiile sunt cele mai potrivite stării ale tale.




Gemeni:
Este bine să laşi pentru soluţionare orice lucru neterminat sau restant. După-amiaza este potrivită unor activităţi culturale alături de cei dragi.




Rac:
Ziua este excelentă pentru a da o mică petrecere în familie sau pentru a te revedea cu persoane dragi ţie. Spre seară, gândurile tale zboară către alte planuri ale vieţii.




Leu:
Ai parte de o zi favorabilă deplasărilor, călătoriilor sau activităţilor de ordin intelectual. La unele relaţii sau parteneriate ar fi bine să renunţi!




Fecioară:
Evită să adopţi o atitudine materialistă şi, de asemenea, încearcă să nu faci excese. Dozează-ţi eforturile, deoarece organismul tău este destul de obosit.




Balanţă:
Sunt binevenite activităţile recreative, culturale sau cele care îţi solicită creativitatea ori simţul artistic. Spre seară, recomandabil este să îţi planifici cu atenţie activităţile de la serviciu.




Scorpion:
Este o zi favorabilă activităţilor de autocunoaştere sau a celor de ordin intelectual. Sunt posibile răsturnări de situaţie, dar le poţi depăşi cu bine.




Săgetător:
Dai dovadă de multă originalitate şi o mobilitate extraordinară la nivel mental. Spre seară, organizează o plimbare în aer liber sau o reuniune cu membrii familiei.




Capricorn:
Atenţia Capricornilor pare să se îndrepte în mare parte asupra carierei. Spre seară, te poţi gândi pe îndelete la o schimbare de priorităţi.




Vărsător:
Astrele îţi recomandă să te gândeşti la îmbunătăţirea personalităţii tale. Este un moment favorabil acumulării unei cantităţi semnificative de informaţie şi dai dovadă de o bună mobilitate la nivel mental.




Peşti:
Poţi citi cărţi de autocunoaştere şi dezvoltare personală sau viziona filme cu aceeaşi tematică. Nu se recomandă consultaţii sau analize medicale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS