Horoscopul zilei de azi, 19 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 19 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 octombrie 2011




Berbec:
Este posibil ca astăzi să fii din cale-afară de precaut şi chiar temător. Te temi pentru sănătatea ta sau a cuiva drag, de exemplu.




Taur:
O zi destul de tensionată în ce priveşte relaţia cu superiorii. Cunoşti o persoană fascinantă care te inspiră prin succesul şi atitudinea sa.




Gemeni:
Atenţie la eventuale greşeli pe care le poţi face faţă de colegii de muncă. Nu ar fi exclus ca astăzi să primeşti şi o propunere nouă sau să faci o schimbare benefică la locul de muncă.




Rac:
Foarte multă creativitate, intuiţie, nevoie de manifestare a unui talent. Discuţiile de astăzi, întâlnirile, ideile exprimate, fac că roadele să fie vizibile în plan profesional.




Leu:
Astăzi se pare că ai nevoie de puţin spaţiu numai pentru tine. Raportul câştig/cheltuieli este în avantajul tău.




Fecioară:
S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de lucruri care nu-ţi fac nicio plăcere. Nu este exclus ca cineva din anturaj să reediteze o propunere de colaborare.




Balanţă:
Eşti preocupat de siguranţa materială şi de unele câştiguri care pot veni în urma unei afaceri. Pe de altă parte, astăzi poţi recupera o sumă de bani.




Scorpion:
S-ar putea să te simţi depăşit de evenimente. Astăzi ai toate şansele să te reconciliezi cu cineva ori să reiei o poveste amoroasă.




Săgetător:
Chiar dacă nu toate veştile sunt grozave în privinţa noilor planuri pe care le ai, nu da înapoi. Astăzi este posibil să te concentrezi mai mult asupra nevoilor familiei.




Capricorn:
Atenţie la promisiunile sau împărtăşirile pe care ţi le face astăzi un prieten. Ziua de astăzi îţi aduce conjuncturi favorabile, momente agreabile petrecute cu prietenii.




Vărsător:
Astăzi se pot reactiva nişte ambiţii profesionale. Ai şansa, ca într-o conjunctură favorabilă, să identifici noi calităţi şi aptitudini.




Peşti:
Ziua de astăzi probabil va fi dedicată demersurilor juridice, administrative sau de documentare. Astăzi s-ar putea să-ţi revină în minte nişte dorinţe mai vechi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS