Horoscopul zilei de azi, 16 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 16 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 16 octombrie 2011




Berbec:
O zi frumoasă, favorabilă tuturor iniţiativelor profesionale îndrăzneţe. Berbecii pot conta acum însă pe sprijinul necondiţionat al prietenilor.




Taur:
Luciditatea te ajută să găseşti calea cea mai potrivită şi soluţiile cele mai bune. Taurii au poate cea mai mare şansă astăzi la jocurile de noroc.




Gemeni:
Este o zi cu adevărat minunată, în care poţi rezolva cu succes o problemă familială. Sunt două zile bune şi pentru Gemenii care vor să se împace cu copiii ori cu iubitul.




Rac:
Încep să se deschidă uşile şi să se deblocheze o serie de culoare. Pot apărea şi perspectivele unor moşteniri sau daruri, pe care Racii le aşteaptă.




Leu:
Ziua de astăzi marchează începutul unei perioade extrem de importantă şi lungă. Leii trebuie să jongleze acum exclusiv cu farmecul lor şi cu persuasiunea.




Fecioară:
S-ar putea ca în priorităţile tale să se regăsească o relaţie de iubire. Fecioarele care încep un tratament sau o dietă neconvenţională vor fi răsplătite acum cu o stare de bine.




Balanţă:
O zi potrivită pentru a face gesturi caritabile. Balanţele oferă astăzi afecţiune, sunt de o prietenie fără margini, flirtează, primind în schimb apreciere.




Scorpion:
Primeşti sprijin într-un mod sau moment pe care nu l-ai anticipat şi care te surprinde plăcut. Scorpionii îşi pierd uşor cumpătul astăzi, aşa că trebuie să se gândească bine înainte să strice ceva.




Săgetător:
O zi de excepţie în ce priveşte zona profesională şi cariera. Săgetătorii ar trebui să privească totuşi această zi ca pe un moment oportun de afirmare.




Capricorn:
În sfârşit te bucuri de respectul şi aprecierea pe care le-ai aşteptat mereu. Capricornii ar face bine să vadă partea plină a paharului şi să se concentreze pe ceea ce au.




Vărsător:
Ai oportunitatea de a te reabilita din punct de vedere financiar. Vărsătorii care se găsesc acum în faţa unui auditoriu au capacitatea de a fermeca prin simpla prezenţă.




Peşti:
O zi a relaţiilor solide, sincere şi bazate pe onestitate. Peştii pot avea curajul să recunoască adevăruri incomode.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS