Horoscopul zilei de azi, 17 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 17 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 octombrie 2011




Berbec:
O colaborare fructuoasă sau o propunere în plan profesional te poate ajuta. Berbecii trebuie să se ferească cu orice preţ să caute nod în papură.




Taur:
E foarte important ca Taurii să joace acum cinstit şi să nu ascundă nimic compromiţător. Din punct de vedere medical încearcă în aceste două zile să eviţi excesele de orice natură.




Gemeni:
Dai dovadă de multă creativitate şi dorinţă de afirmare într-un anumit domeniu de interes. Nativii acestei zodii par imuni la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.




Rac:
Te bucuri de un sfârşit de săptămână care merită să fie dedicat familiei. Revederea părinţilor sau a unor rude mai în vârstă le poate da Racilor motive de satisfacţie interioară.




Leu:
Dai dovadă de mobilitate la nivel mental. Leii ar trebui să se simtă foarte bine în propria piele, dar ar trebui pe de altă parte să nu abuzeze de popularitatea lor în ascensiune.




Fecioară:
Te poţi bucura de un câştig sau de susţinerea unei persoane din anturajul apropiat. Fecioarele sunt acum foarte ingenioase şi în ceea ce priveşte administrarea bunurilor.




Balanţă:
Sunt favorabile acum schimbările de look sau adoptarea unui nou stil vestimentar. Balanţele oferă astăzi afecţiune, sunt de o prietenie fără margini, flirtează, primind în schimb apreciere.




Scorpion:
Mult mai potrivit este începutul săptămânii viitoare când vei avea suficientă energie şi suficient spirit de iniţiativă încât să te concentrezi asupra lor. Scorpionii îşi pierd uşor cumpătul astăzi.




Săgetător:
Eşti avantajat în cazul în care doreşti să concretizezi un vis mai vechi sau un proiect. Săgetătorii pot culege din plin roadele strădaniei lor.




Capricorn:
Oferă-ţi suficient timp şi spaţiu pentru a te odihni după o săptămână de muncă. Capricornii ar face bine să vadă partea plină a paharului.




Vărsător:
Parcă tot ceea ce spun acum Vărsătorii este indubitabil, nu poate fi combătut. Fii diplomat dacă apar neînţelegeri sau discuţii aprinse.




Peşti:
Sunt posibile câştiguri de ordin financiar. Peştii capătă acces la nişte revelaţii şi pot să regândească lucrurile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS