Horoscopul zilei de azi, 15 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 15 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 15 octombrie 2011




Berbec:
E bine ca astăzi să te concentrezi asupra îndatoririlor profesionale. După-amiaza şi seara pot aduce cunoştinţe noi şi conversaţii plăcute cu prietenii.




Taur:
Există o uşoară tendinţă spre comoditate, delăsare şi fugă de responsabilitate. Informaţii şi veşti bune vin spre tine astăzi.




Gemeni:
Tinzi să fii ceva mai introvertit, să despici firul în patru şi să-ţi faci tot felul de griji. Poziţia profesională şi meritele te ajută să obţii nişte favoruri materiale.




Rac:
Este foarte important să fii eficient în comunicare. Ai parte de recunoaştere, poţi întâlni oameni fascinanţi care te inspiră.




Leu:
Simţul practic se pare că este prezent astăzi, mai mult decât de obicei. Este o zi a originalităţii şi a curajului de a merge într-o direcţie nouă.




Fecioară:
Prima parte a zilei poate aduce o stare de uşoară confuzie. Simţi nevoia să spui lucruri pe care nu le-ai spus, să arăţi şi o altă faţă a ta, chiar cu riscul de a părea vulnerabil.




Balanţă:
Starea fizică şi psihică nu e tocmai grozavă. Ai capacitatea să vezi acea portiţă de ieşire dintr-o situaţie complicată, fie că e vorba de domeniul profesional, fie că e vorba de cel personal.




Scorpion:
Există o predispoziţie către greşeli în relaţiile cu anturajul apropiat. S-ar putea ca astăzi să ţi se deschidă apetitul pentru a regla nişte conturi mai vechi cu cineva.




Săgetător:
S-ar putea ca în cursul dimineţii să fii nevoit să te achiţi de nişte sarcini care nu-ţi fac nicio plăcere. După-amiază, deja cauţi informaţii, te documentezi, te ocupi de punerea la punct a unor documente.




Capricorn:
Este de preferat să amâni orice demers juridic, oficial sau educativ, până după prânz. După-amiaza îţi poate aduce veşti bune legate de bani.




Vărsător:
Fă tot posibilul să amâni orice cheltuială sau decizie legată de finanţe. Pot veni idei ingenioase despre sporirea veniturilor, valorizarea talentelor şi calităţilor.




Peşti:
Nu forţa lucrurile dacă vezi că nu eşti ascultat sau înţeles aşa cum te aşteptai. Totul este să ai încredere în tine şi în entuziasmul care-ţi însoţeşte ideile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS