Horoscopul zilei de azi, 2 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 2 iunie 2011


Berbec
Ideile şi tehnologia care schimbă modul de viaţă al oamenilor sunt un punct central în viaţa ta. Nu vrei să stai deoparte şi să priveşti doar cum alţii muncesc. Eşti tot mai interesat să descoperi moduri prin care îţi poţi lărgi cunoştinţele.


Taur
Dacă ai nevoie de sfaturi, indiferent de subiect, azi şi mâine sunt cele mai potrivite zile pentru a cere ajutor. Simţi nevoia să fii apreciat pentru munca pe care o depui, precum şi să fii în centrul atenţiei. Cei mai mulţi dintre noi au nevoie de recunoaştere pentru a continua munca la acelaşi nivel.


Gemeni
Ziua de azi este plină de recompense. Un împrumut îţi va fi aprobat, nişte neînţelegeri vor fi clarificate, iar moralul îţi va fi ridicat de o energie pozitivă. Planurile de călătorie, educaţionale sau legale arată bine. Singurele obstacole ar putea fi temerile tale interioare sau îndoielile.


Rac
Eşti pregătit pentru o zi fără provocări. O atitudine bună este în favoarea ta, iar alţii te preţuiesc pentru independenţa de care dai dovadă, pentru calităţile tale unice.


Leu
Dacă refuzi să te implici într-o conversaţie negativă cu o persoană mai dificilă, nu vei avea probleme. Încearcă să fii deschis spre o altă percepţie a unei persoane sau situaţii mai dificile.


Fecioară
Dispui de energie suficientă pentru a realiza tot ce îţi propui. În funcţie de ziua de ieri, poţi să fii enervant sau plăcut pentru cei din jur. Dacă ai probleme în comunicare, stai deoparte pentru puţin timp şi vezi cum evoluează lucrurile; după aceea îţi vei putea spune părerea şi vei putea da sugestii.


Balanţă
Prietenii sau grupurile pe care le frecventezi au un element de mister sau idealism - poate o aură de misticism. Te implici în lucrurile în care crezi cu adevărat.


Scorpion
Toată lumea pare mai prost dispusă astăzi. Tu continuă-ţi activitatea în această dimineaţă, poate îţi va fi mai uşor să termini nişte proiecte începute de mai demult acum, când toţi sunt mai tăcuţi.


Săgetător
Este una dintre cele mai fructuoase zile din această lună. Ţi-ar putea face plăcere să afli ce mai fac colegii tăi în timpul liber sau să bârfeşti un pic. Te faci mai uşor remarcat decât în mod obişnuit, aşa că profită de asta şi fă-te cunoscut.


Capricorn
Ai un mare succes dacă te implici azi în activităţile sociale cu un mai mare interes. Ai putea să plănuieşti chiar o întâlnire cu colegii de muncă, cu scopul de a vă cunoaşte mai bine şi de a vă împrieteni. Obţinerea şi schimbul de informaţii capătă o semnificaţie mai mare astăzi, din punct de vedere emoţional.


Vărsător
Este o perioadă perfectă pentru lucrul în echipă. Eşti căutat ca fiind persoana potrivită pentru o anumită treabă. Abilităţile tale manageriale sunt urmărite îndeaproape.


Peşti
Chiar dacă urăşti faptul că trebuie să munceşti mai mult în ultimul timp, răbdarea şi perseverenţa ta sunt în sfârşit răsplătite. Toate promisiunile care ţi-au fost făcute în acest an capătă un contur din ce în ce mai clar. Dacă îţi menţii atitudinea de acum, vei fi în curând pe drumul cel bun.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS