Horoscopul zilei de azi, 29 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 mai 2011


Berbec
Este foarte posibil să primiţi o ofertă în ceea ce priveşte asocierea într-o afacere. Simţiţi că este un moment bun pentru a face investiţii în perfecţionarea dvs. Există posibilitatea să apară o nouă oportunitate la care ar trebui să vă gândiţi.


Taur
Nu este indicat să luaţii decizii în ceea ce priveşte finanţele dvs. sau ale familiei. Nu sunteţi inspirat şi riscaţi să pierdeţi. La serviciu vă confruntaţi cu o problemă care în prima fază pare fără rezolvare. Vă vine în ajutor un coleg.


Gemeni
Nu este momentul cel mai bun în care să acţionaţi numai din ambiţie. Cel care va pierde sunteţi numai dvs. Simţiţi ca lucrurile nu stau chiar aşa cum v-au fost prezentate şi în mare parte din cauză că nu aveţi încredere în partener.


Rac
Micile dificultăţi financiare vă creează neplăceri. Cineva apropiat vă va ajuta să depăşiţi acest moment critic. Se pare că este nevoie de ajutorul unui specialist pentru că sunt lucruri care încep să vă depăşească.


Leu
Problemele financiare pe care le descoperiţi sunt din vina unui apropiat care nu a gestionat cu atenţie situaţia. Este posibil să recuperaţi anumite pierderi sentimentale, cu condiţia să renunţaţi la orgoliu.


Fecioară
Nu sunteţi în cea mai bună formă şi din această cauză veţi pierde o sumă de bani. Activităţile nou începute va consumă, chiar dacă vă vor aduce satisfacţii profesionale. Va trebui să fiţi atent la tonalitate pentru că riscaţi să ajungeţi în faţa unui conflict cu partenerul.


Balanţă
Sunteţi direct responsabil de ceea ce se întâmplă şi va trebui să învăţaţi din greşeli. Relaţia sentimentală are nevoie de un suflu nou şi ar fi bine dacă aţi reuşi să vă puneţi în ordine ideile şi mai ales sentimentele.


Scorpion
Starea de irascibilitate vă împiedică să vă ocupaţi de toate proiectele financiare pe care le aveaţi programate. Sunteţi deficitar în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jurul dvs. şi asta vă va îngreuna colaborarea cu colegii.


Săgetător
Schimbările de program vă vor modifica întreaga zi. Nimic din ceea ce era stabilit nu mai este valabil. Discuţiile despre relaţie pe care le veţi purta cu o persoană mai în vârstă nu fac altceva decât să vă irite.


Capricorn
Încercaţi să staţi departe de speculaţiile financiare, cu atât mai mult dacă acestea vin din partea unui coleg. Un proiect vă dă mare bătaie de cap şi asta, în primul rând pentru că sarcinile pe care le-aţi lăsat în grija altora nu s-au rezolvat în timp util.


Vărsător
Încep să apară unele probleme financiare pe care nu le-aţi luat în calcul. Nu investiţi! Deciziile pe care le luaţi astăzi vă vor afecta întreaga carieră şi nu în bine. Amânaţi orice hotărâre.


Peşti
Nu reuşiţi să păstraţi echilibrul între venituri şi cheltuieli iar acest lucru vă poate duce într-un impas financiar. Dacă veţi accepta să lucraţi în echipă veţi descoperi că timpul alocat este gestionat altfel, iar rezultatul va fi la fel de calitativ.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS