Horoscopul zilei de azi, 28 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 28 mai 2011


Berbec
Dacă doriţi cu adevărat să aveţi succes în demersurile pe care le întreprindeţi va trebui să abordaţi toate deciziile cu mai mult curaj. Va trebui să depuneţi eforturi consistente pentru a vă putea pune în valoare talentele. Anumiţi colegi vă pun piedici.


Taur
Veţi prinde din zbor un zvon cu privire la posibilitatea de creştere a veniturilor. Va trebui să acţionaţi cu calm pentru că situaţia de la serviciu este din ce în ce mai tensionată. Aveţi susţinerea partenerului în tot ceea ce faceţi şi nu mai aveţi nevoie de nimic altceva.


Gemeni
V-aţi făcut câteva planuri privind achiziţionarea unor lucruri, dar ar fi bine să mai amânaţi momentul. Intuiţia şi abilităţile dvs. vă vor ajuta azi să sesizaţi anumite nuanţe la colegi sau la şefi.


Rac
Profitaţi la maxim de toate oportunităţile care apar, fără să vă gândiţi prea mult. Va fi cheia succesului de astăzi! Dorinţa de afirmare şi profesionalismul vă vor lansa în societate şi asta nu poate decât să vă bucure.


Leu
Aţi muncit mult să ajungeţi la acest nivel al carierei şi meritaţi din plin toate laudele şi aprecierile. Sunteţi destul de prins cu alte activităţi şi uitaţi de prezenţa partenerului; acesta îşi va face simţită prezenţa printr-o atitudine furtunoasă.


Fecioară
Nişte bani neaşteptaţi vă reechilibrează bugetul şi vă scot din incertitudinea care vă apăsa. Perfecţionismul şi pragmatismul de care daţi dovadă vă ajută să duceţi la îndeplinire cu succes toate atribuţiile pe care le aveţi.


Balanţă
O zi benefică. Puteţi atrage investitori, puteţi administra averea cuiva, puteţi fi implicat în tot felul de afaceri. Deveniţi indiscreţi în ceea ce priveşte viaţa privată a partenerului iar acest lucru vă poate duce în faţa unui conflict ce poate fi evitat numai cu mult tact.


Scorpion
Este o zi solicitantă, în care va trebui să daţi dovadă de multă rezistenţă şi tărie. Înainte de a aduce acuze partenerului de viaţă ar trebui să încercaţi să îi acordaţi mai multă atenţie şi să îl cunoaşteţi mai bine.


Săgetător
Aveţi toate şansele să înregistraţi un câştig substanţial. Norocul este de partea dvs. Vă folosiţi de anumite practici pentru a urca în ierarhia profesională. Atenţie să nu devină o obişnuinţă!


Capricorn
Aveţi nevoie de bani şi nu mai ştiţi cum să faceţi. Orice este permis, mai puţin speculaţiile financiare. Dacă sunteţi implicat în activităţile desfăşurate şi cariera va avea o evoluţie pozitivă.


Vărsător
Veţi găsi soluţia ideală pentru o problemă financiară de care nu mai reuşiţi să scăpaţi. Cerinţele la locul de muncă sunt din ce în ce mai mari şi nu reuşiţi încă să vă impuneţi punctul de vedere.


Peşti
Veniturile dvs. vor cunoaşte o creştere substanţială şi acest lucru va aduce satisfacţii majore. Dacă intenţionaţi să faceţi unele schimbări în cariera dvs. acum este un moment favorabil, de care ar trebui să profitaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS