Horoscopul zilei de azi, 24 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 mai 2011


Berbec
Creativitate mai mare decât de obicei, idei ingenioase şi o mare putere de adaptare, acestea sunt ingredientele reţetei de succes pentru ziua în curs şi de toate acestea veţi avea parte. Este posibil să trăiţi o aventură, dar veţi avea capacitatea de a trece la următorul nivel al relaţiei.


Taur
Tendinţa generală a zilei este una de împotrivire la tot ce a fost planificat pentru viitorul apropiat. Încercaţi să vă temperaţi şi să înţelegeţi argumentele care sunt aduse. Nu trataţi totul prin prisma subiectivismului. Pentru cei care nu pot spune că au întâlnit adevărata dragoste, ziua va marca o deblocare şi în sfârşit vor cunoaşte sublima dragoste.


Gemeni
Nu este cazul să faceţi nici un fel de tranzacţie. Dacă totuşi sunteţi obligat să încheiaţi afaceri, documentaţi-vă serios şi căutaţi să vă luaţi toate garanţiile posibile. Intuiţia vă va ajuta să rezolvaţi unele probleme care apar în ultimul moment.


Rac
Situaţia materială este într-o fază ascendentă şi ar fi momentul să vă redefiniţi noi obiective. Dorinţa de a face ceva nou este mult mai mare decât practica în sine. Ar trebui să analizaţi cu atenţie oportunităţile care apar.


Leu
Timpul vă presează şi nu vă puteţi concentra. Simţul practic nu prea funcţionează iar acest lucru vă poate dăuna, mai ales dacă aveţi planificate activităţi financiare. Ziua va fi nu tocmai satisfăcătoare, pentru că mai mult veţi încerca să faceţi planuri decât să le puneţi, efectiv, în practică.


Fecioară
Nu este cazul să faceţi investiţii mari care să vă oblige la credite bancare. Există o tendinţă de a vă lăsa ispitiţi de colegi şi veţi pierde startul unui proiect important.


Balanţă
Cheltuielile pot fi mai mari decât posibilităţile de reechilibrare a bugetului. Prudenţă maximă! Totul va decurge minunat în materie de dragoste. Este cazul să uitaţi decepţiile şi deziluziile ultimelor zile şi să vă lăsaţi inima să se bucure.


Scorpion
Orizontul financiar nu este tocmai senin, iar acum este momentul să nu mai oscilaţi între diferite proiecte ci să aveţi curajul de a începe şi de a duce la final unul şi bun. Proiecte grandioase vă trec prin cap şi dacă veţi demara măcar unul, veţi reuşi să cuceriţi piscurile succesului.


Săgetător
Atenţie astăzi pentru că riscaţi să intraţi într-o dispută cu un coleg sau un partener nemulţumit de atitudinea pe care o manifestaţi. Sentimental, situaţia din zilele trecute încă vă mai apasă, iar dacă doriţi cu adevărat să clarificaţi câteva aspecte cu partenerul de viaţă, este momentul cel mai bun.


Capricorn
Nu reuşiţi să vă concentraţi şi să găsiţi soluţia ideală pentru a ieşi din impasul financiar în care vă aflaţi. Absenţa unui partener plin de înţelegere vă va face să preferaţi solitudinea şi să treceţi prin sentimente ce vă vor măcina şi vă vor face rău.


Vărsător
Situaţia financiară vă dă în continuare bătaie de cap; se pare că vă aflaţi într-un impas. Încercaţi să vă stabiliţi sarcinile în funcţie de priorităţi, pentru că altfel, riscaţi să creaţi un haos în jurul dvs.


Peşti
Există şansa de a câştiga o sumă de bani. Trebuie să profitaţi de câteva informaţii pe care le veţi afla întâmplător. Veţi aborda ziua cu hotărârea de a progresa în plan profesional şi asta nu poate decât să vă aducă aprecierea colegilor, dar mai ales a şefilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS