Horoscopul zilei de azi, 23 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 mai 2011


Berbec
Sunteţi foarte vigilent când este vorba de banii dvs. O persoană din anturaj va încerca să vă înşele în plan financiar, dar instinctul vă va ajuta să o descoperiţi la timp. Veţi fi foarte solicitat din punct de vedere intelectual şi de aceea aveţi nevoie de un efort susţinut şi concentrare maximă.


Taur
Planul financiar şi problemele care decurg de aici vă vor consuma toată energia. Perfecţionismul dvs. îi ameţeşte pe cei din jur care nu reuşesc să ţină ritmul impus. V-aţi propus să finalizaţi un proiect şi nu vă veţi lăsa până lucrurile nu vor ieşi întocmai aşa cum doriţi.


Gemeni
Gestionaţi-vă cu atenţie fondurile rămase disponibile şi faceţi numai cheltuieli strict necesare. Sunteţi nemulţumit şi iritat fără un motiv anume. Nu vă răzbunaţi pe cei apropiaţi.


Rac
Aţi intrat într-o perioadă foarte bine aspectată din punct de vedere al carierei şi se pare că sunteţi într-o continuă ascensiune. Dimineaţă este posibil să apară ceva neprevăzut în planul financiar.


Leu
Energia de care daţi dovadă vă va ajuta să aveţi o revenire spectaculoasă în urma neplăcerilor pe care le-aţi avut de curând cu banii. Dacă doriţi să vă schimbaţi locul de muncă sau să începeţi propria afacere veţi avea succes!


Fecioară
Dacă aveţi programate activităţi financiare ce impun atenţie, diplomaţie şi tact, va trebui să le amânaţi, cel puţin până după-amiază. Este posibil să vă loviţi de neîncrederea colegilor în ceea ce priveşte soluţiile cu care veniţi pentru rezolvarea anumitor probleme.


Balanţă
Aveţi nevoie de o schimbare în plan financiar şi astăzi este o zi care vă poate aduce ceea ce doriţi de foarte multă vreme. Atenţie la speculaţiile financiare. Vă simţiţi plin de energie, inspirat şi aveţi puterea de concentrare necesară sarcinilor pe care le aveţi de îndeplinit.


Scorpion
Pentru a nu ajunge la conflicte comunicaţi cu partenerul mai mult decât aţi făcut-o până acum. Oboseala acumulată vă poate dăuna mult, mai ales în relaţiile interpersonale.


Săgetător
Cheltuielile neprevăzute se pare că nu se mai termină şi această situaţie vă aduce o stare de irascibilitate. Relaţia de cuplu are nevoie de dvs. şi se pare că nu sunteţi disponibil. Încercaţi să explicaţi şi partenerului starea, pentru a nu izbucni un conflict.


Capricorn
Relaţiile cu colegii stau sub lumina nefavorabilă a neîncrederii. Sunteţi puţin cam tulburat de noua atitudine. Încercaţi să vă planificaţi mult mai bine finanţele. Nu demaraţi proiecte noi.


Vărsător
Sunteţi în formă şi asta vă ajută să identificaţi câteva oportunităţi financiare care se vor dovedi a fi foarte inspirate. Energia pe care o aveţi vă ajuta şi în plan profesional. Faceţi faţă cu succes tuturor provocărilor.


Peşti
Aveţi grijă şi la cei care vă înconjoară, pentru că cineva se va simţi frustrat de acţiunile dvs. Fiţi diplomat. Nu reuşiţi să vă concentraţi asupra carierei, pentru că aveţi cu totul şi cu totul alte activităţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS