Horoscopul zilei de azi 21 martie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 21 martie 2011


Berbec
Astazi esti destul de deschis spre a-i ajuta pe cei din jurul tau. Vei fi nevoit sa analizezi unele oferte si documente pe care le-ai tot amanat si in functie de care va trebui sa iei o decizie. Ai ocazia acum sa te bucuri de satisfactii enorme, de pe urma unor eforturi de imbunatatire a situatiei financiare. Posibil sa ai parte de dispute cu o persoana care locuieste in vecinatate; fii diplomat.


Taur
Continui sa lucrezi astazi la un proiect in curs de realizare si te vezi nevoit sa soliciti mai multe informatii de la experti. Vei experimenta un sentiment de renastere, ce te va pregati in vederea unor posibilitati minunate pe viitor. In plan profesional, ai ocazia sa iti dovedesti valoarea, concentrandu-te pe obtinerea unor rezultate exceptionale si evitand orice politica de birou sau barfa. Poti sustine pe cineva apropiat astazi.


Gemeni
O schimbare de situatie te poate determina astazi sa petreci intreaga zi incercand sa clarifici o situatie confuza. Evita conflictele, lasandu-i pe altii sa ia decizii, in timp ce tu concentreaza-te pe mentinerea armoniei interioare. Accesezi Internetul pentru a afla mai multe detalii despre o problema de sanatate. Deciziile pe care esti nevoit sa le iei nu coincid deloc cu dorintele tale, din pacate.


Rac
Petrece astazi o zi impreuna cu prietenii sau cu membrii familiei, ori ia o pauza pentru a vedea un film sau pentru a citi o carte ce pare sa te intereseze. Ai grija, intrucat anumite energii iti pot distrage atentia si pot provoca astfel accidente. Astazi, carisma de care dai dovada va atrage atentia celor din jur. Intereseaza-te cat de costisitor poate fi un nou proiect pe care vrei sa il incepi, inainte de a semna vreun document.


Leu
Constati astazi ca ai nevoie de mai mult timp pentru a te reface din punct de vedere emotional. Apeleaza la meditatie pentru a-ti recapata starea de echilibru si pentru a-ti organiza gandurile. In ceea ce priveste o achizitie importanta, te vezi nevoit sa astepti ceva mai mult pentru a obtine ceea ce vrei. Ar fi indicat sa petreci mai mult timp cu persoane care au mai multa experienta decat tine.


Fecioară
Incepi ziua cu un plan de distractie si asta nu e rau. Vei reusi sa faci anumite investitii in casa, pe care ti le doresti de mult, dar care in cele din urma ar putea provoca un conflict cu unii membri ai familiei. Incearca totusi sa fii echitabil in relatiile cu ceilalti. Anumite practici spirituale iti vor ghida abilitatile psihice spre un nou nivel si astfel vei avea ocazia de a percepe totul dintr-un unghi diferit.


Balanţă
Progresele pe care le faci astazi vor avea la baza, in special, dorinta ta de a avansa din punct de vedere profesional. O invitatie in ultimul moment te poate bulversa, insa nu ar fi rau totusi sa o accepti. Ziua de astazi pare a fi o zi a compromisurilor pentru tine. O calatorie scurta iti poate aduce intalniri romantice si cunostinte noi. Esti destul de rezervat astazi in privinta cheltuielilor si asta nu e rau.


Scorpion
Astazi pari ca esti o prezenta placuta si, drept dovada, te bucuri de aprecieri din partea celor din jur. Lasa in urma trecutul si incearca sa te echilibrezi din punct de vedere emotional. Cu sanatatea nu pare sa stai prea bine astazi; esti predispus la infectii si febra. Atentie si cu alimentatia in aceasta perioada, intrucat ai tendinta de a lua in greutate. In plan profesional, nu ezita sa te folosesti de pozitia pe care o ocupi.


Săgetător
Astazi vei petrece ceva timp cu o persoana pe care o indragesti si care pare sa iti imbunatateasca starea de spirit. Cei din jurul tau dau dovada de intelegere, recompensandu-ti astfel eforturile din ultima perioada. Evita astazi birocratia si nu face contributii financiare in scopul de a-i impresiona pe ceilalti. In cazul in care ai ocazia sa calatoresti, e indicat sa fii precaut.


Capricorn
Astazi totul este haotic inca de dimineata, de aceea e indicat sa te opresti si sa te gandesti la o varianta de organizare, inainte de a reincepe activitatile. In a doua jumatate a zilei lucrurile vor decurge mult mai bine si poti realiza chiar mai multe decat ti-ai planificat. Evita astazi sa te exprimi in moduri noi, intrucat risti sa fii interpretat gresit. Cu toate ca pare a fi o zi destul de lejera, te gandesti totusi la munca si la situatia ta financiara.


Vărsător
Meditatia este cel mai important lucru pe care il poti face astazi, intrucat te poate ajuta sa te reintegrezi in anumite activitati si sa faci unele modificari necesare. Esti extrem de energic in special in activitati fizice si de divertisment, insa nu exagera. Astazi, cu farmecul de care dai dovada, vei putea atrage noi parteneriate. Spre seara, vei avea parte de o vizita surpriza a unui prieten, cu care nu te-ai mai vazut demult.


Peşti
Astazi ai ocazia de a impartasi anumite perceptii cu cei dragi, iar asta poate fi o posibilitate pentru acestia de a intelege cine esti cu adevarat. Un prieten apropiat iti va cere ajutorul in vederea rezolvarii unui conflict si, astfel, vei descoperi un compromis care se dovedeste a fi destul de echitabil. Incerci o organizare a zilelor ce vor urma, astfel incat sa iti petreci timpul intr-un mod cat mai util cu putinta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS