Horoscopul zilei de azi 25 martie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 25 martie 2011


Berbec
În prima jumătate a zilei, eşti hotărât să finalizezi anumite proiecte mai vechi, pentru că după-amiază să te concentrezi mai mult pe anumite proiecte ce le consideri mai interesante. E o zi ideală pentru a lua decizii profesionale sau pentru a face investiţii profitabile. Contribuţia ta în cadrul unei organizaţii îţi va spori reputaţia şi îţi va deschide calea spre noi oportunităţi profesionale.


Taur
Astăzi vei avea parte de multe schimbări de situaţie, de aceea este indicat să fii cât mai flexibil pe tot parcursul zilei. Încearcă astăzi o organizare a bugetului, pentru a putea exclude astfel anumite iluzii financiare. În cazul în care întâmpini dificultăţi în plan sentimental, este bine să ai încredere în instinctele tale. Încearcă să faci ceea ce îţi doreşti şi nu ceea ce consideră alţii că ar trebui să faci.


Gemeni
Astăzi eşti tentat să pui accent îndeosebi pe o relaţie de prietenie şi pe anumite activităţi cu caracter social. Ar putea apărea din senin nişte bani, chiar atunci când vei avea mai multă nevoie de ei. Încearcă să gândeşti pozitiv atunci când lucrurile nu merg bine şi ia ca exemplu experienţele unui coleg pentru a finaliza totul cu succes. Evită confruntările cu persoane apropiate astăzi şi fă unele modificări în scopul de a elimina tensiunea.


Rac
Astăzi dai dovadă de multă stabilitate şi rezistenţă în tot ceea ce faci. Încearcă o reorganizare a problemelor cu caracter personal pentru a putea face în timp schimbările pe care ţi le doreşti. Dacă eşti nevoit să iei decizii pe termen lung, gândeşte totul în detaliu şi evită să semnezi contracte cu caracter obligatoriu astăzi. Va fi necesar să faci şi mici compromisuri pe parcursul zilei de azi.


Leu
Începi ziua cu o revizuire a bugetului şi încerci să găseşti diverse soluţii viabile, cu scopul de a-ţi forma o viziune mai realistă asupra problemelor tale. Posibil să te confrunţi astăzi cu mici probleme de sănătate. Vei avea ocazia să cunoşti persoane noi, ce te pot ajuta în conturarea obiectivelor tale. Anumite dorinţe ce apar pe parcursul zilei pot fi totuşi destul de costisitoare, prin urmare fii precaut.


Fecioară
Astăzi pari a fi destul de încrezător în tot ceea ce faci şi este foarte posibil la un moment dat să fii pus în postura de a lua unele decizii, apelând la înţelepciune. Spre seară, nu ezita să dai curs unor invitaţii, întrucât ai astfel ocazia să te distrezi pe cinste. Încearcă astăzi să fii echitabil în relaţiile cu persoane apropiate. Este posibil să te implici în diverse activităţi ce îţi vor permite să te apropii mai mult de anumite persoane.


Balanţă
Astăzi vei descoperi noi informaţii ce vor putea contribui la îmbunătăţirea situaţiei tale familiale. Ai ocazia să îţi etalezi abilităţile de bun orator, în diverse contexte, în special la locul de muncă. Evită astăzi să faci promisiuni şi fii atent, întrucât unele evenimente neprevăzute te pot perturba. Cel mai indicat ar fi să te acomodezi cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, fără a încălca responsabilităţile pe care le ai.


Scorpion
Astăzi ai diverse ocazii de a schimba ceva în viaţa ta, dar asta cu condiţia de a fi îndeajuns de pregătit pentru asta. Cineva va încerca să te inducă în eroare, apelând la unele strategii emoţionale; fii precaut. Vei avea astăzi puterea de a-ţi consolida stabilitatea emoţională prin intermediul unei meditaţii, spre seară. Vei constata că ai nevoie de o reevaluare a situaţiei tale actuale. Evită confruntările astăzi.


Săgetător
Eşti dornic de a-ţi asuma o mare responsabilitate la locul de muncă, iar acest lucru îţi va aduce mari satisfacţii şi îţi va consolida reputaţia şi imaginea în societate. Astăzi ai tendinţa de a-ţi neglija anumite nevoi personale, tocmai din dorinţa de a-i ajuta pe alţii. În cazul în care nu călătoreşti astăzi, vei elabora planuri de a face acest lucru. Înainte să te angajezi în orice fel de activitate, asigură-te înainte.


Capricorn
Începi ziua destul de confuz şi ar fi bine să îţi dedici ceva timp în scopul de a-ţi restaura pacea interioară. Astăzi vei fi foarte apreciat pentru abilităţile tale, în contextul în care vei reuşi remedierea unui conflict între doi colegi la locul de muncă. Ar trebui însă să îmbunătăţeşti sau să combini anumite aspecte ale vieţii tale pentru a accelera progresul în anumite situaţii. Vei avea parte de ceva promisiuni deşarte astăzi.


Vărsător
Dacă vei acţiona astăzi în conformitate cu temerile şi iluziile tale, vei putea astfel echilibra anumite gânduri, sentimente şi acţiuni. Spre seară, ai ocazia de a participa la activităţi noi, inovatoare. Anumite oportunităţi de a ieşi cu colegii sau cu clienţii vor fi în avantajul tău astăzi. Ai putea deveni la un moment dat foarte conştient de anumite circumstanţe. E indicat să deţii controlul astăzi pentru a evita direcţiile greşite.


Peşti
Astăzi vei fi constrâns să conştientizezi anumite aspecte ce te vor inspira treptat să te gândeşti la un nou început sau la un nou proiect. Va trebui să ai îndeajunsă răbdare astăzi, în cazul în care persoana iubită poate deveni extrem de vulnerabilă. Ai ocazia să vizitezi prieteni sau rude pe care nu le-ai mai văzut demult şi prin intermediul cărora poţi face noi conexiuni. E posibil să ai ceva dificultăţi în a-ţi controla emoţiile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS