Horoscopul zilei de azi 8 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 8 februarie 2011


Berbec
Dacă-ţi vei acorda puţin timp pentru meditaţie de dimineaţă, vei fi capabil astăzi să-ţi recâştigi liniştea interioară. O dată ce scapi de nelinişte şi de griji, vei fi mult mai echilibrat şi mai plin de energie. Eşti mai atent la relaţiile importante din viaţa ta, însă spre seară te îngrijorează nişte probleme financiare. La serviciu, dacă vrei ca lucrurile să-ţi iasă aşa cum trebuie, fii sigur că ştii exact care sunt aşteptările superiorilor tăi.


Taur
Astăzi ai tendinţa să fii uşor dezamăgit de ce se întâmplă în jurul tău; încearcă să-ţi menţii o perspectivă optimistă. E posibil să apară o schimbare de direcţie în ceea ce priveşte viitorul; stai calm şi fii atent la uşile care ţi se deschid. Fii mai discret în comunicarea cu ceilalţi şi evită să faci promisiuni de orice fel astăzi. O asociere cu un partener ţi-ar prinde bine pe viitor.


Gemeni
Treci printr-o perioadă de redescoperire a sinelui, care te va inspira astăzi în direcţia unor schimbări, fie de look, de anturaj, sau chiar de carieră. E timpul pentru un upgrade personal dacă vrei să rămâi în top; nu ţi-ar strica să te gândeşti la nişte cursuri de vorbit în public, care să te ajute să-ţi exprimi ideile mai uşor în faţa unor audienţe mari. Eşti mai motivat să-ţi împlineşti visele şi e posibil să fii uşor agresiv cu cei ce-ţi stau în cale.


Rac
Ziua de astăzi va fi una energică şi productivă pentru tine. Înainte de a pleca la serviciu, ar fi bine să-ţi rezervi puţin timp pentru a-ţi pune în ordine treburile casnice. Fii atent la reguli şi instrucţiuni azi, ca să nu fii nevoit să refaci ceea ce ai de făcut peste câteva zile. O posibilă conversaţie telefonică la distanţă cu o persoană apropiată te va linişti.


Leu
O zi în care reuşeşti să-ţi faci ordine în agendă şi să-ţi planifici mai eficient timpul. După-amiaza, accepţi o invitaţie în ultimul minut pentru o ieşire plăcută alături de un prieten. Simţi nevoia să obţii mai multe informaţii din jurul tău pentru a fi mai sigur pe tine. Îţi vei ajuta un prieten sau o rudă în planificarea bugetului său. Nu-i lăsa pe cei apropiaţi să-ţi intre pe sub piele şi nu te baza pe alţii că-ţi vor rezolva problemele.


Fecioară
Eşti tentat să-ţi forţezi limitele astăzi, dar n-ar fi rău să fii atent la impresia pe care o poţi crea celorlalţi. Ar fi bine să începi să mai delegi din responsabilităţi ca să obţii mai mult timp pentru priorităţile din viaţa ta. Dacă vrei să eviţi posibile probleme, nu fi prea indulgent cu cei dragi şi nu te pripi să iei decizii. Astăzi îţi concentrezi atenţia pe activităţile în grup şi pe reuniuni cu amicii tăi.


Balanţă
Ascultă-te atent în timp ce vorbeşti astăzi ca să poţi identifica mesajele negative şi ca să înveţi să te prezinţi cu mai multă încredere. Cât timp nu reuşeşti să fii mai puţin subiectiv şi emoţional, ar fi bine să te abţii să-ţi împărtăşeşti sentimentele şi gândurile cele mai profunde cu ceilalţi. E o zi în care eşti tentat să pui multe întrebări în căutarea de răspunsuri la problemele tale. Nu te pripi să-i judeci pe ceilalţi şi nu te sfii să lupţi pentru convingerile tale.


Scorpion
Ar trebui să pui faţă în faţă trecutul şi planurile tale pentru viitor şi să vezi ce schimbări personale ţi-ar fi necesare. E posibil ca cineva să ia foarte în serios spusele tale astăzi, aşa că fii atent să nu promiţi mai mult decât poţi oferi. Sunt şanse mari să trebuiască să lucrezi până târziu astăzi, dacă vrei ca începutul de săptămână să fie unul promiţător. Acordă mai multă atenţie activităţilor casnice.


Săgetător
Astăzi beneficiezi de o energie intens productivă, care te ajută să finalizezi o activitate importantă. Spre mijlocul zilei, e posibil să fii întrerupt de un prieten care-ţi solicită ajutorul. Nu-l refuza, pentru că problemele lui se vor dovedi a fi mai importante decât activitatea ta curentă. E o zi bună pentru activităţi de natură socială. În viaţa sentimentală, dacă eşti singur, e posibil ca o persoană să-ţi stârnească curiozitatea astăzi.


Capricorn
Împărtăşeşte-ţi experienţele şi gândurile cu ceilalţi pentru a le reaminti că, în perioade dificile, schimbarea este pozitivă şi binevenită. Acasă, e posibil să te confrunţi cu unele probleme atunci când un membru al familiei îşi exprimă mânia şi frustrarea; ascultă-l atent, dar nu te lăsa influenţat de deziluziile sale. Pe ansamblu, va fi totuşi o zi în care nimic şi nimeni nu pare să-ţi stea în cale.


Vărsător
Astăzi te bucuri de mai multă energie decât de obicei, pe care o vei dedica demersului tău de a restaura ordinea în treburile de serviciu, de acasă şi în situaţia ta financiară. Ai tendinţa să te îndoieşti de vechile tale planuri şi idei. Vei afla un adevăr de la o persoană apropiată, care te va ajuta să scapi de frustrare şi să accepţi lucrurile aşa cum sunt. Concentrează-te pe finalizarea documentelor importante astăzi, pentru că nu prea vei mai găsi timp pentru aceasta în cursul săptămânii.


Peşti
Tânjeşti după mai multă stabilitate şi securitate, aşa că te vei concentra astăzi pe a descoperi de ce anume ai nevoie pentru protecţia ta şi a celor dragi. Lipsa de informaţii te restricţionează şi te împiedică să generezi noi idei; totuşi, nu uita că nu tot ceea ce auzi poate fi considerat informaţie legitimă. Eşti mai echilibrat din punct de vedere emoţional şi mai afectuos cu cei din jur; dacă vrei să mai scapi de stres, nu ţi-ar strica puţină activitate fizică.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS