Horoscopul zilei de azi 7 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 7 februarie 2011


Berbec
Astăzi vei fi tentat să citeşti mai mult printre linii şi să evadezi cu gândul în afara treburilor zilnice. Vei fi capabil să sesizezi noi alternative, care te vor ajuta să-ţi îndeplineşti obiectivele. O relaţie de dragoste începe să se stabilizeze, mai ales în urma unei discuţii intime. Nu investi în asocieri care doar par a fi productive. Ar trebui să te gândeşti, de asemenea, să urmezi un regim alimentar mai sănătos.


Taur
Eşti confuz, incapabil să te concentrezi asupra activităţilor de rutină. Mai mult, comunicarea cu cei din jurul tău lasă de dorit astăzi, cu atât mai mult cu cât cauţi să te sustragi responsabilităţilor tale zilnice. Eşti mai sensibil, mai visător şi mai idealist decât de obicei. Dacă apar opinii contradictorii cu partenerul de viaţă în privinţa resurselor financiare, ar fi bine să ai răbdare şi să lămureşti situaţia, altfel vor apărea conflicte. Există posibilitatea unei experienţe interculturale constructive astăzi.


Gemeni
E un moment excelent pentru a elimina tot ceea ce nu este necesar sau de actualitate în viaţa ta, fie că e vorba de o relaţie nesănătoasă sau de o mentalitate care te ţine pe loc. Vei reuşi să comunici cu uşurinţă cu cei din jurul tău şi vei finaliza activităţile pe care ţi le-ai propus să le termini. Sinceritatea te ajută să-ţi consolidezi relaţiile cu cei din jur; încearcă să te organizezi mai bine urmărindu-i şi învăţând de la cei din jurul tău şi nu te sfii să ceri ajutor.


Rac
E posibil să fii supărat din cauza unui amic care a împrumutat altcuiva un lucru ce-ţi aparţine. Dacă nu vei ţine stresul sub control, e posibil să apară unele stări febrile sau o infecţie. Astăzi cunoşti oameni care te pot ajuta să avansezi în carieră sau în ierarhia socială. Chiar dacă eşti ambiţios, încearcă să fii temperat şi să-ţi menţii intenţiile şi dorinţele clare şi rezonabile.


Leu
Promisiunile irealiste nu îţi vor aduce decât necazuri; nu fi prea generos. Treci printr-o perioadă de schimbare personală, iar participarea la evenimente sociale ţi-ar prinde bine. Dacă vrei să te simţi mai echilibrat şi mai organizat, ar fi înţelept să-ţi faci o listă cu tot ceea ce ai de făcut în următoarele săptămâni.


Fecioară
Eforturile tale creative e posibil să fie prolifice şi să se materializeze într-un surplus de bani. Nu-ţi neglija familia şi încearcă să faci tot posibilul să-i ajuţi, mai ales că te vei simţi reîncărcat cu energie şi cu optimism. Spre seară, e posibil să iei cina cu un prieten pe care nu l-ai văzut demult. Concentrează-te puţin mai mult şi vei realiza că eşti foarte aproape de a-ţi îndeplini visele.


Balanţă
E posibil ca astăzi să nu obţii prea uşor informaţii corecte; înainte de a face o afirmaţie, verifică-ţi sursele de două ori. Cei din jurul tău par să nu aibă răbdare cu tine şi îţi cer să termini mai rapid ceea ce ai de făcut. Îţi va fi puţin cam dificil să te concentrezi pe prezent, mai ales că ai atâtea vise cu privire la viitor. Nu te retrage la somn prea târziu; te aşteaptă o nouă săptămâna încărcată.


Scorpion
Poţi câştiga ceva bani dacă te implici în tranzacţii imobiliare. La serviciu, implică-te mai mult în eforturile de echipă. Eşti uşor iritat de persoane care încearcă să te convingă să faci lucrurile altfel decât aşa cum ţi-ai dori. Spre seară, o conversaţie cu o persoană pe care o admiri ţi-ar putea reaprinde imaginaţia cu privire la un proiect de viitor. Fii puţin mai grijuliu cu tine.


Săgetător
Astăzi se pare că vei avea probleme cu electrocasnicele şi gadgeturile electronice. Dacă ai ocazia, participă la o dezbatere stimulativă, pentru că e o şansă bună să-ţi demonstrezi inteligenţa. Simţul aventurii te face să explorezi noi spaţii, noi idei sau noi contacte personale. Ar fi bine să-ţi clarifici problemele cu cei dragi, pentru că ai nevoie de echilibru şi armonie.


Capricorn
Se prefigurează unele asocieri profitabile care îţi vor schimba viaţa radical. Eşti mai înţelegător astăzi şi accepţi mai uşor schimbarea, din dorinţa de a restabili armonia în viaţa ta. Evită să iei o decizie independentă cu privire la veniturile tale, mai ales dacă aceasta îi poate afecta şi pe alţii din jurul tău. O discuţie cu persoana iubită te ajută să descoperi o cauză importantă a neînţelegerilor din ultima perioadă.


Vărsător
Relaxează-te şi bucură-te de realizările tale. Lasă frustrarea deoparte; sunt şanse mari să-ţi vină nişte idei extraordinare de a câştiga venituri suplimentare. Reuşeşti să clarifici o problemă mai veche în relaţia cu partenerul de viaţă şi găseşti chiar şi o soluţie rapidă pentru a depăşi momentul. E posibil să ai o serie de conversaţii cu oameni ce au o perspectivă diferită decât tine asupra lumii; dacă eşti atent, vei învăţa câteva lucruri surprinzătoare.


Peşti
Discută deschis cu superiorii tăi despre aspectele pe care simţi că le scapi de sub control. Împărtăşeşte-ţi planurile prietenilor tăi şi ia în considerare părerea lor; câteva revizii pot avea ca efect o creştere a eficienţei. Te aşteaptă o săptămână plină şi obositoare, aşa că te vei retrage destul de devreme pentru odihnă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS