Horoscopul zilei de azi 9 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 9 februarie 2011


Berbec
Astăzi ai tendinţa să fii cam încăpăţânat, aşa că ar fi bine să te abţii să-i sfătuieşti şi să-i direcţionezi pe ceilalţi, pentru că te vor percepe ca fiind manipulator. Vei conştientiza că un mai vechi obicei sau comportament îţi creează un sentiment de frustrare şi decizi să iei acţiune în acest sens. Alege-ţi cu grijă confidenţii, altfel rişti ca secretele tale să fie dezvăluite unor persoane nepotrivite. Concentrează-te pe muncă, pe asocieri profitabile din punct de vedere financiar şi mai puţin pe viaţa ta emoţională astăzi.


Taur
Ziua de astăzi e posibil să-ţi aducă unele conflicte şi blocaje, ca urmare a confruntării iluziilor cu realitatea. Dacă vrei să-ţi restabileşti pacea interioară, ar trebui să renunţi să te mai consumi pentru o situaţie asupra căreia nu deţii controlul. Fii mai răbdător cu cei dragi şi încearcă să le fii alături, pentru că trec printr-o perioadă de schimbări şi de confuzie. Ai grijă la posibile accidente minore astăzi, fii mai precaut.


Gemeni
Astăzi vei avea o atitudine defensivă, alege-ţi cu înţelepciune cuvintele astăzi şi fii atent în ce confruntări te implici. Chiar dacă nu eşti prea entuziasmat, va trebui să-ţi onorezi promisiunile făcute celorlalţi astăzi. Vei descoperi un oarece dezechilibru financiar astăzi, care se va clarifica în zilele următoare. Nu te mai îngrijora, pentru că ai ajuns cu stresul la un nivel maxim.


Rac
O zi plină de activităţi liniştite astăzi - meditezi mult şi îţi întăreşti conexiunile spirituale. E posibil să-ţi faci noi prieteni astăzi şi să ai parte de noi experienţe, mai ales dacă călătoreşti astăzi. La serviciu, eşti uşor cam nesigur şi bănuitor în privinţa unor colegi şi chiar şi în privinţa intenţiilor pe care le au superiorii tăi. Ar trebui să te concentrezi pe activităţi care să-ţi crească încrederea în tine şi care să te ajute să fii mai convingător.


Leu
Astăzi vei simţi că obiectivele tale se clarifică şi că, în sfârşit, ai drum liber. E posibil să primeşti un telefon surprinzător, care îţi va reda pofta de viaţă. Spre seară, e posibil să-ţi suni un prieten drag şi să afli ce-a mai făcut în ultima perioadă. Fii atent să nu acorzi prea mult timp distracţiilor, pentru că asta te va ţine în loc. La serviciu, sunt şanse mari să ai de-a face cu o persoană ascunsă, ale cărei comportamente sunt greu de descifrat.


Fecioară
Apar noi opţiuni pentru a avansa în carieră şi pentru a-ţi recâştiga sentimentul de siguranţă. Menţine-ţi stilul disciplinat şi organizat de până acum dacă vrei să-ţi îndeplineşti obiectivele şi nu sari peste nici o etapă. Nu ar strica dacă te-ai concentra puţin pe identificarea şi eliberarea preocupărilor interioare care te ţin pe loc. Astăzi vei fi mai productiv dacă vei lucra singur şi dacă vei fi dispus să faci compromisuri uşoare. E posibil să ai discuţii cu partenerul dacă, recent, ai cheltuit bani pe lucruri mai puţin necesare.


Balanţă
Dacă o decepţie te-a măcinat în ultima perioadă, astăzi e ziua în care totul se va clarifica. Fii mai atent şi descoperă discrepanţele dintre ceea ce spun şi ceea ce fac cei din jurul tău, în aşa fel încât să nu profite nimeni de tine. Spre seară, percepi o dorinţă intensă de a-ţi petrece timpul în familie. Evită comportamentele infantile în relaţia cu partenerul de viaţă, chiar dacă te simţi plin de energie.


Scorpion
Astăzi afli anumite informaţii care te pun pe gânduri, pentru că se pare că ai mai multe opţiuni şi eşti indecis. Te confrunţi cu o problemă care-ţi afectează liniştea sufletească. O persoană apropiată nu-ţi mai răspunde la telefon în ultima perioadă şi tinzi să devii irascibil; fii mai înţelegător, totuşi, pentru că se pare că trece printr-o perioadă mai dificilă. În relaţia cu cei dragi, evită să-ţi exprimi deschis frustrările şi nu-i da un ultimatum partenerului de viaţă.


Săgetător
Ziua de astăzi îţi aduce mai multă inspiraţie în încercarea ta de a-ţi aduce la îndeplinire un vis. Eşti tentat să fii prea indulgent, chiar şi cu tine însuţi; ar trebui să te gândeşti totuşi la efectele pe termen lung ale acţiunilor tale. Evită să faci cheltuieli pe datorie; ai putea face ceva bani dacă te concentrezi pe a produce bunuri şi servicii utile pentru activităţile casnice.


Capricorn
Chiar dacă va fi dureros, se pare că eşti nevoit să renunţi la o prietenie care ţi-a creat în mod constant numai frustrări. Fii mai încrezător şi aventurează-te în noi cercuri sociale, pentru că apar oportunităţi de a lega noi prietenii, mai profunde şi mai de ajutor pentru tine. Pe ansamblu, lucrurile par să stea bine pentru tine, aşa că deschide ochii şi profită de situaţie. Evită şantajul emoţional astăzi, pentru că îţi va cauza necazuri.


Vărsător
Astăzi te preocupă în mod special siguranţa ta financiară. E o zi în care vei găsi puţin timp pentru tine însuţi, pentru că cei din jur te vor asalta în mod continuu cu solicitări de ajutor. Spre seară, e posibil să faci o achiziţie înţeleaptă pe internet, la un preţ mai redus. Pentru cei ce călătoresc astăzi, e posibil să apară uşoare întârzieri sau alte probleme minore. Te îndrepţi într-o nouă direcţie în viaţă, aşa că ar trebui să sărbătoreşti.


Peşti
Astăzi vei găsi în tine mai multă voinţă pentru a renunţa la trecut şi vei întrezări opţiuni noi şi încrezătoare. Dacă vrei să-ţi restaurezi echilibrul în relaţiile personale, implică-te în conversaţii sincere şi cordiale, care te vor ajuta să-ţi subliniezi onestitatea şi angajamentul. Se pare că partenerul de viaţă nu a fost prea sincer cu tine în ultima vreme; totuşi, încearcă să nu fii prea dur.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS