Horoscopul zilei de azi 4 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 4 februarie 2011


Berbec
Puterea şi influenţa socială sunt elementele-cheie pentru tine în această perioadă. Astăzi vei reuşi să finalizezi o serie de proiecte la care ai lucrat în ultima perioadă, obiectivele tale fiind aduse la îndeplinire. Există şanse mari să evoluezi într-o poziţie de mai mare influenţă socială şi prestigiu. Din păcate, nu sunt excluse conflicte de putere cu anumite persoane din jurul tău, iar succesul nu este garantat.


Taur
Astăzi dai dovadă de competitivitate, de agresivitate şi de o energie sexuală intensă, însă ai şi oarece scăpări temperamentale. Ai tendinţa de a fi impulsiv; ar trebui să ai mai multă răbdare, în special cu cei din familie, dacă vrei să eviţi o ceartă. Nu exagera şi nu risipi prea mulţi bani pentru distracţie. Fii mai moderat şi reevaluează-ţi priorităţile.


Gemeni
Schimbul de informaţii, idei şi opinii joacă un rol important în viaţa ta acum. E foarte probabil că astăzi să ai parte de o conversaţie semnificativă cu cineva care are o atitudine sau o perspectivă foarte diferită de a ta. Încearcă să fii receptiv şi să înveţi cât de mult posibil de la cei din jurul tău. E posibil că starea de agitaţie şi de curiozitate să te stimuleze să pleci într-o scurtă excursie. Înainte de lua o decizie astăzi, analizează atent care îţi sunt opţiunile.


Rac
Ţi se iveşte ocazia să te deconectezi puţin de stresul zilnic, relaxează-te şi bucură-te din plin de ziua de azi. Eşti tentat să te gândeşti la o vacanţă, dar, după cum bine ştii, nu e cazul să-ţi fugă gândul aşa departe; te bucuri azi de viaţă mai mult decât de obicei. Azi nimic nu te deranjează, tratezi cu indiferenţă orice inconvenienţă, eşti hotărât să nu te stresezi şi eviţi să te gândeşti la orice ţi-ar putea modifica starea de spirit.


Leu
Astăzi dai mai multă importanţă decât de obicei problemelor cu care te confrunţi; nimic nu-ţi scapă, eşti decis să duci la bun sfârşit tot ce îţi propui. Dată fiind ambiţia de care dai dovadă astăzi, e posibil spre sfârşitul zilei să devii iritat, chiar nervos. Relaţiile de familie sunt destul de tensionate. La locul de muncă, e indicat să culegi toate informaţiile înainte să te consulţi cu şeful tău.


Fecioară
E posibil să apară unele încurcături în relaţia cu partenerul de viaţă. Eşti foarte pornit din punct de vedere sexual, însă eşti mai degrabă preocupat să-ţi satisfaci propriile dorinţe decât să acorzi atenţie partenerului. Astăzi, toate interacţiunile cu persoane de sex opus sunt cam tensionate. Vei avea probleme cu unii colegi dacă eşti prea perfecţionist. E o zi bună să te gândeşti la reorganizarea locuinţei - ai nevoie de mai mult spaţiu.


Balanţă
O zi în care eşti nerăbdător să-ţi prezinţi planurile şi ideile celor din jur; e foarte posibil să ai parte de o întâlnire constructivă, în cadrul căreia îţi vei atinge obiectivele propuse. Eşti convingător şi reuşeşti să comunici eficient cu ceilalţi. Cineva care locuieşte cu tine nu e prea fericit, însă nu prea îi poţi fi de ajutor acum. Din cauza suprasolicitării, e posibil să ai un comportament schimbător.


Scorpion
Astăzi va fi o zi norocoasă pentru tine, atât din punct de vedere emoţional, cât şi în ceea ce priveşte alte aspecte. E posibil să întâlneşti o persoană de sex feminin care te va ajuta într-o problemă importantă. Activităţile sociale sunt binevenite astăzi. Canalizează-ţi energia în proiecte casnice, dar fii atent când lucrezi cu echipamente electrice.


Săgetător
O zi în care îţi sunt favorabile activităţile de natură socială; e posibil să fii implicat în evenimente ce implică participarea unor copii. Ai o stare de spirit pozitivă şi lucrurile par să-ţi iasă bine, chiar şi fără prea mult efort. Ai mai multă energie decât de obicei, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să ţi-o consumi cu tact! Dacă vei organiza o reuniune la tine acasă spre seară, poţi să fii sigur că va fi una reuşită.


Capricorn
Astăzi eşti foarte atractiv, acţionezi ca un magnet! Viaţa ta sentimentală e armonioasă şi te mulţumeşte din punct de vedere sufleteşte. Te bucuri de o relaţie călduroasă cu prietenii tăi, iar interacţiunile cu persoanele de sex opus te stimulează şi te umplu de energie. Şi creativitatea ta pare să fie la cote ridicate astăzi; mai mult, eşti gata să reacţionezi prompt la orice. Sunt şanse mari să-ţi îmbunătăţeşti relaţia cu şeful astăzi, profită de ocazie!


Vărsător
Eşti gata să-ţi rezolvi problemele astăzi, deşi e posibil să fii şi puţin irascibil şi intransigent. E posibil să apară tensiuni în relaţiile cu anumiţi membri ai familiei. În viaţa sentimentală, sunt şanse mari să îţi întâlneşti noul partener în urma unei ieşiri. Cei ce au deja o relaţie stabilă vor avea ocazia să-şi clarifice toate problemele. Ar trebui să te gândeşti la modalităţi noi de a câştiga bani.


Peşti
E o zi în care ai tendinţa să te abaţi de la buget sau de la dieta pe care o ţii. Eşti uşor cam exigent şi pui preţ cam mult pe confort, calitate şi lux. Astăzi simţi nevoia să nu fii singur şi vrei să te bucuri de compania altora; e un moment bun pentru o petrecere. S-ar putea să fii uşor dezamăgit în privinţa unei investiţii. În relaţia cu partenerul de viaţă, emoţiile te vor acapara - încearcă să eviţi comportamentele dificile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS