Horoscopul zilei de azi 3 februarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 3 februarie 2011


Berbec
Ai o atitudine pozitivă şi încrezătoare. E un moment bun pentru tine să cunoşti noi oameni şi să obţii sprijin şi recunoaştere pentru anumite proiecte creative. Astăzi vei colabora în special bine cu persoanele de sex feminin. E posibil ca unele certuri să-ţi întârzie planurile. Ar fi bine să aloci timp pentru sortarea activităţilor şi organizarea muncii tale. E o zi bună pentru a-ţi petrece timpul alături de persoane tinere.


Taur
Ai o capacitate bună de concentrare astăzi şi reuşeşti să te focusezi bine pe ceea ce ai de făcut. E un moment optim pentru a te ocupa de detalii, de aspecte practice. În privinţa investiţiilor şi planurilor tale pe termen lung, ar fi benefic să te consulţi cu cineva înainte de a lua o decizie. Încearcă să elimini cauzele ineficienţei tale şi să renunţi la activităţile inutile. O întâlnire cu partenerul de viaţă te va ajuta să-ţi restabileşti echilibrul sentimental. Ai o poftă de viaţă şi o energie intensă care te ajută să-ţi rezolvi astăzi problemele fără prea multe eforturi.


Gemeni
Astăzi te concentrezi pe planificarea resurselor tale financiare, dar şi pe formularea de strategii pentru atingerea obiectivelor ambiţioase pe care ţi le-ai stabilit. Beneficiezi de o capacitate mai bună de studiu şi reuşeşti să te concentrezi şi să depăşeşti cu succes situaţii complexe din punct de vedere mental. Este un moment optim pentru a-ţi organiza planurile de viitor şi pentru a solicita consiliere în privinţa aspectelor care te preocupă. Implică-te în activităţi creative şi evită orice fel de litigii, cu excepţia cazului în care eşti pregătit să suporţi consecinţe ireversibile.


Rac
Eşti nerăbdător să discuţi despre gândurile şi planurile tale cu alte persoane în acest moment şi este posibil să participi fie la o sesiune de brainstorming foarte fructuoasa, fie la o dezbatere spirituală sau la o întâlnire foarte activă cu alte persoane. Orice-ar fi, astăzi îţi îndeplineşti obiectivele. Reuşeşti să comunici asertiv şi să-ţi prezinţi propriile planuri şi idei într-un mod destul de convingător. Totuşi, fii atent la cheltuieli şi nu depăşi limitele. Sunt şanse mari să planifici o călătorie.


Leu
Astăzi te caracterizează echilibrul emoţional şi o stare plăcută de mulţumire de sine. Te simţi destul de relaxat şi fără griji; ar fi un moment splendid pentru o vacanţă. Totuşi, eşti uşor cam leneş şi auto-indulgent; nu te baza ca totul o să meargă bine de la sine. Te simţi foarte norocos şi e posibil să cam exagerezi în a fi generos şi în a arunca cu banii pe fereastră. O posibilă aderare la o organizaţie de prestigiu ar fi în avantajul tău.


Fecioară
Astăzi eşti motivat în ceea ce priveşte rezolvarea oricăror probleme cu care te ciocneşti, dar ai tendinţa, de asemenea, de a fi irascibil. Relaţiile de familie sunt destul de tensionate; vei simţi nevoia să te retragi pentru puţină recreere. Dacă simţi că nu mai rezişti, evadează şi concentrează-te pe persoana iubită; fii afectuos şi încearcă să te distrezi.


Balanţă
Ziua de astăzi te va găsi uşor cam temperamental, foarte competitiv, dar şi puţin agresiv. Ar trebui să fii mai răbdător, mai ales cu persoanele apropiate. E o zi în care vei vorbi cu uşurinţă despre sentimentele tale. Dacă eşti în poziţia de a cere favoruri de la anumite persoane, astăzi e momentul cel mai potrivit pentru că se pare că sunt şanse mici să primeşti un refuz.


Scorpion
O zi în care simţul tău artistic atinge cote maxime şi eşti extrem de inspirat. Încearcă totuşi să priveşti lucrurile în mod obiectiv şi să fii cât de cât pragmatic. Totuşi, astăzi nu e indicat să-ţi asumi riscuri şi nici să faci achiziţii, pentru că ai şanse mari să fii păcălit. E posibil să ţi se solicite un sfat din partea unor rude mai tinere.


Săgetător
Ziua de astăzi îţi aduce mai multă energie, pe care ar trebui să o foloseşti constructiv. Pentru cei din jurul tău, pari mai sensibil, mai accesibil şi mai milos decât de obicei, aşa că sunt şanse mari să ţi se solicite sfaturi. Profită de surplusul de creativitate pe care-l vei avea astăzi şi lasă-ţi imaginaţia să zboare, însă fii atent să nu tragi concluzii naive cu privire la cei din jurul tău.


Capricorn
Imaginaţia ta romantică este bogată astăzi. Ai tendinţa de a visa la dragostea adevărată şi crezi cu tărie în existenţa sufletului tău pereche. Afacerile financiare nu îţi sunt însă favorabile astăzi. Nu lăsa eventualele excese de furie să-ţi consume energia şi nu ignora adevăratele tale probleme. Dovedeşti preocupare faţă de problemele celor din jur; nu renunţa să-i sprijini pe cei ce-ţi sunt aproape.


Vărsător
Astăzi e posibil să faci câteva raţionamente eronate, ca urmare a emoţiilor sau a prejudecăţilor personale. Starea ta de spirit e pozitivă şi te inspiră în problemele de zi cu zi. E posibil să ai parte de discuţii fructuoase cu prietenii tăi sau cu membrii familiei. În viaţa sentimentală, ar trebui să nu tragi astăzi nici o concluzie pripită cu privire la partenerul tău. De asemenea, încearcă să fii puţin mai discret cu ceilalţi în ceea ce priveşte adevăratele tale intenţii.


Peşti
Ziua de astăzi te găseşte puţin dezechilibrat, cu tendinţa de a exagera în tot ceea ce gândeşti, faci sau spui. Imaginaţia ta este foarte activă şi creativă, aşa că n-ar fi rău să te laşi inspirat. Fii totuşi puţin mai raţional, mai ales din punct de vedere sentimental şi exprimă-ţi intenţiile faţă de cei apropiaţi. Apar oportunităţi de a lega relaţii noi şi interesante, mai ales dacă vei participa astăzi la anumite întâlniri de grup. Totuşi, nu reacţiona prea aspru atunci când ai de-a face cu partenerii tăi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS