Horoscopul zilei de azi 21 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 21 ianuarie 2011


Berbec
Astăzi la serviciu vei întâlni o persoană care pretinde că este expertă într-un domeniu, dar de fapt habar n-are despre ce vorbeşte. Ai putea să-l ajuţi să revină pe calea cea dreaptă, dar dacă acest lucru îţi afectează reputaţia, este mai bine să stai deoparte. Singura grijă pe care trebuie s-o ai astăzi, este imaginea ta în ochii celorlalţi.


Taur
Vei ajuta pe cineva astăzi, care trece printr-un moment dificil. Cuvintele tale vor fi ca un balsam pentru sufletul lui. Va trebui să-i vorbeşti din experienţa ta şi să te adaptezi la tipul său de personalitate, care diferă de al tău. Nu ar trebui să-l judeci, ci doar să-l încurajezi de a merge mai departe.


Gemeni
Dacă simţi că te afli într-o situaţie greşită, la serviciu sau la şcoală, ar trebui să discuţi cu cineva care a mai trecut prin asta. Află cum a reuşit să depăşească momentul, această persoană cu experienţă. Evită să vorbeşti cu cineva prea apropiat, pentru că va fi prea subiectiv pentru a te putea sfătui.


Rac
Lucrurile au fost puţin cam dificile pentru tine în ultima perioadă. Va trebui să lămureşti multe aspecte cu multe persoane. De aceea, chiar dacă va trebui să discuţi ceva important, nu trebuie să stai între patru pereţi cu acea persoană, aşa că ieşiţi în oraş sau găseşte un loc plăcut în care puteţi discuta.


Leu
Când ai încredere în tine, aroganţa celorlalte persoane nu te deranjează deloc. Astfel, astăzi dacă te afli într-o competiţie, trebuie doar să ai încredere în tine şi totul va fi bine. Vei auzi adversarii lăudându-se cu cele mai recente realizări, dar nu ar trebui să te impresioneze pentru că dacă fac asta, înseamnă că le este frică de tine.


Fecioară
Ai devenit foarte ambiţios încât viaţa profesională nu te mai mulţumeşte pe deplin, aşa că vei face unele mutări şi în viaţa personală. Astăzi este o zi perfectă pentru a face demersuri în acest sens. Dacă îţi place de cineva de mai mult timp, e cazul să-ţi faci curaj şi să-l inviţi în oraş.


Balanţă
Ai şi tu limitele tale şi astăzi va trebui să-i reaminteşti acest lucru unei anumite persoane, care încearcă să profite de tine. Se pare că vrea să obţină bani de la tine. Ai fost mult timp prea generos, aşa că astăzi va trebui să-i spui să înceteze, pentru că astfel îi vei face şi ei o favoare.


Scorpion
Astăzi va trebui să încerci să nu amesteci ambiţiile tale cu dorinţele altora. Te vei trezi la un moment dat că munceşti să îndeplineşti visurile altora şi nu pe ale tale. Persoane cu autoritate vor încerca astăzi să te forţeze să faci lucruri pe care nu ţi le doreşti. Va trebui să argumentezi pe cât de mult posibil, urmând apoi să refuzi ferm.


Săgetător
Astăzi un prieten vine la tine cu o propunere foarte ciudată. Chiar dacă are toate argumentele la el, intuiţia îţi spune că nu este ceea ce pare. De fapt, va trebui să-l ajuţi şi pe prietenul tău de a vedea lucrurile într-un mod mult mai realist. Îţi vei folosi diplomaţia în acest sens, reuşind să-l convingi fără a-l supăra.


Capricorn
Este zi foarte bună pentru a-ţi rezolva problemele din familie sau din cercul tău de prieteni. Vei învesti foarte multă energie în acest sens, vei face câteva compromisuri, dar vei fi dispus spre colaborare în acest sens. Îţi vor mulţumi mai târziu că ai reuşit să-i aduci chiar şi pentru o singură zi la un loc.


Vărsător
Vei simţi astăzi, că unii oameni încearcă să-ţi impună anumite restricţii. Trebuie să afli care sunt motivele lor. Dacă cineva îţi spune s-o iei pe altă cale, va trebui să te gândeşti serios dacă nu cumva are vreun interes ascuns de a-ţi încetini progresul. Nu neapărat toată lumea are intenţii rele, dar trebuie să iei şi această variantă în calcul.


Peşti
Nu trebuie să te simţi vinovat dacă astăzi lucrurile pentru tine vor fi mai uşoare decât pentru restul colegilor. Este normal, ca din când în când, treaba de la serviciu să ţi se potrivească ca o mănuşă şi să trebuiască să-i aştepţi şi pe ceilalţi să te ajungă din urmă. Ai învăţat la timpul tău şi acum este şi sănătos să-ţi fie uşor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS