Horoscopul zilei de azi 20 ianuarie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 20 ianuarie 2011


Berbec
Reacţia celorlalţi oameni este imprevizibilă astăzi, aşa că trebuie să fii pregătit pentru orice. Îţi va fi testată flexibilitatea şi capacitatea de adaptare. Important este că îţi va plăcea ziua de azi, cu cât lucrurile sunt mai neaşteptate cu atât devin mai interesante pentru tine.


Taur
Siguranţa materială este foarte importantă pentru tine astăzi, aşa că nu ar strica să devii şi mai econom decât eşti. Cel mai uşor mod de a face asta, este de a renunţa la capriciile de lux, care ţie ţi se par de nelipsit. Numără-ţi banii din portofel de mai multe ori şi vei realiza cât de mult cheltui.


Gemeni
Vei întâlni astăzi persoane care reuşesc să te fascineze. Nu va fi o idee rea, dacă vei sta liniştit astăzi într-un colţ observând agitaţia celorlalţi. La serviciu ai demonstrat că eşti un profesionist, aşa că te poţi relaxa acum antrenându-ţi memoria cu diverse jocuri sau chestiuni personale.


Rac
Nimeni nu vede astăzi lucrurile ca tine. Unele idei din subconştient te vor face să devii agitat, dar vei observa că ceilalţi sunt interesaţi de ele şi vor încerca să afle mai mult de la tine. Obişnuieşte-te să ţi se acorde mai multă atenţie, pentru că această situaţie nu va fi una de scurtă durată.


Leu
În ultima perioadă te-ai concentrat foarte mult pe viaţa profesională, dar acum este momentul să ai grijă şi de viaţa personală. Prietenii consideră că i-ai neglijat în ultimul timp. Va trebui să ieşi în lume şi să socializezi din nou. Eşti încă foarte popular în cercul tău de prieteni aşa că nu ar trebui să fie prea greu.


Fecioară
Eşti foarte încântat de planurile de călătorie pe care ţi le-ai făcut. Nu ai niciun motiv de a fi altfel, pentru că nu numai că totul va decurge conform planului dar sunt şanse şi de surprize plăcute. Fii optimist în continuare şi nu-ţi fă griji pentru detalii! Vei avea acces la lucruri care te vor distra, mira, dar cel mai important, te vor educa.


Balanţă
Astăzi, te vei simţi atras de o persoană pe care nu ai mai văzut-o niciodată. Nu reuşeşti să-ţi dai seama ce anume te interesează la această persoană, dar până să afli o vei urmări peste tot şi vei sta cât mai aproape. Se pare că ai aşteptat de mult timp o asemenea persoană, dar numai timpul va demonstra dacă este într-adevăr ceea ce ai căutat.


Scorpion
Nu ai niciun motiv de a grăbi lucrurile astăzi, pentru că nu vei reuşi decât să-ţi risipeşti energia. Din dorinţa de a fi mereu ocupat, confunzi faptul de a avea treabă cu a reuşi într-adevăr să duci proiectele până la capăt. Concentrează-te pe ce anume te face fericit astăzi şi nu ceea ce vrei să se întâmple mâine.


Săgetător
Conectează-te la toate sursele de informare pentru că astăzi vei face diferenţa numai cunoscând toate detaliile. Nu-ţi poţi permite de a nu ştii o cifră, un număr sau un nume. Nu lua nimic ca şi cum ar fi simplu, pentru că cercetând mai atent îţi vei da seama că ai mult de muncă.


Capricorn
Chiar dacă nu eşti implicat într-o relaţie, în acest moment, această zi va fi plină de romantism. Sunt şanse să te îndrăgosteşti de o persoană la prima vedere, sau de aceeaşi cu care îţi împarţi viaţa de atâţia ani. Vei demonstra partenerului ce persoană minunată eşti şi cât eşti de special.


Vărsător
Eşti cam plictisit de toate ce se întâmplă în ultima perioadă. Singura soluţie de a ieşi din rutină, este să-ţi asumi câteva riscuri. Nu-i nevoie să faci ceva periculos, dar dacă ai vreo dorinţă ascunsă pe care nu ai avut curaj să ţi-o îndeplineşti până acum, astăzi este o zi potrivită.


Peşti
Încearcă să găseşti modalităţi de comunicare pe care nu le foloseşti în mod frecvent. Vei reuşi să-ţi faci cunoscute gândurile şi ceilalţi îţi vor aprecia filosofia de viaţă dar şi ideile profesionale. Ai talent artistic, iar dacă te-ai gândit vreodată să te apuci de activităţi literare, acum ai şanse de a crea ceva interesant.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS