Horoscopul zilei de azi 18 decembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 18 decembrie 2010


Berbec
Configuraţia astrală a zilei vă ajuta să vă daţi seama de limitele pe care le-aţi trasat într-o anumită relaţie şi, de asemenea, de cât de mult ar putea fi reduse aceste limite dacă dvs. şi partenerul dvs. aţi dori acest lucru. Asta nu implică neapărat schimbări radicale. Pur şi simplu încercaţi să redefiniţi felul în care interacţionaţi cu partenerul!


Taur
Alinierea planetelor influenţează pozitiv viaţa dvs. de cuplu, aducându-vă o zi magică. Dacă astăzi aveţi o primă întâlnire, nu vă aşteptaţi să ştiţi rezultatul decât la finalul serii. Puteţi să vă simţiţi excelent, însă nu aveţi senzaţia că sunteţi invitat/ă să începeţi o relaţie de dragoste în adevăratul sens al cuvântului.


Gemeni
S-ar putea să fiţi nevoit să vă înfrânaţi momentan dorinţa de a fi copleşit cu afecţiune din partea unei anumite persoane şi să vă mulţumiţi cu planuri timide de viitor schiţate doar în imaginaţia dvs. Asta nu înseamnă că relaţia nu are viitor, ci că pur şi simplu trebuie să mai aşteptaţi puţin. Până una-alta păstraţi legătura!


Rac
Astăzi alinierea planetelor vă încurajează să împingeţi totul la extreme şi să acţionaţi după bunul plac, indiferent dacă persoana iubită este sau nu de acord cu acest lucru. Restricţiile impuse de rutina zilnică vi se pot părea astăzi prea plictisitoare. Ca urmare, e posibil să vă hotărâţi să faceţi ceva extrem şi foarte diferit decât de obicei. Ar fi o idee bună dacă, de exemplu, aţi pleca undeva singur!


Leu
Poziţia planetelor poate să influenţeze felul în care vă simţiţi, chiar dacă partenerul/a nu vrea să vă rănească în niciun fel. Sunteţi obişnuit/ă să fiţi în centrul atenţiei, şi de aceea puţină nepăsare vă răneşte ego-ul. Confuziile de astăzi pot cauza neînţelegeri, aşa că nu luaţi lucrurile în serios.


Fecioară
Uneori, deşi încercaţi să evitaţi pe cât este posibil, trebuie să vă confruntaţi cu partenerul pentru ca adevărul să iasă la iveală, şi relaţia să se echilibreze. Aspectele curente sunt propice pentru a face schimbări în bine, şi deşi vă temeţi să faceţi primul pas, veţi vedea că merită.


Balanţă
Atmosfera astrală de astăzi vă înteţeşte dorinţa de a cunoaşte mai bine o anumită persoană. În acest moment vă întrebaţi dacă este persoana potrivită pentru dvs., cât ar putea dura, dacă ar putea exista şi altcineva, ce presupune o asemenea relaţie. Vă doriţi un singur lucru: să vă aflaţi într-o îmbrăţişare pasională cu această persoană cât mai curând posibil.


Scorpion
Ştii totul despre procesele schimbării şi transformării. Ai o capacitate naturală să aduci situaţii la bun sfârşit şi să le rezolvi. Configuraţia astrală de azi îţi conferă alte perspective, o sensibilitate crescută la durerea celorlalţi. Ia-l/o uşor de mână şi ajută-l/o să treacă mai uşor peste. Deşi acum este doar o prietenie, poate deveni o relaţie puternică în timp.


Săgetător
Astăzi e posibil ca situaţia existentă între dvs. şi partenerul dvs. să se înrăutăţească. Însă, într-un final, tot răul va fi spre bine. Din cauza unor neînţelegeri ivite amândoi vă simţiţi îndreptăţiţi să aduceţi în discuţie anumite subiecte delicate. Însă doar printr-o conversaţie deschisă şi sinceră le veţi putea rezolva şi vă veţi putea da amândoi seama că nu aveţi motive să vă îngrijoraţi!


Capricorn
Vă plac ghicitorile iar ziua de astăzi vă va oferi una la care cu siguranţă că veţi dori să aflaţi răspunsul. Este legată de o anumită persoană care pare să fie imună la şarmul dvs. irezistibil. Încercaţi din răsputeri să vă apropiaţi de aceasta pentru a obţine un răspuns afirmativ la invitaţia la cină pe care aţi dori să o lansaţi. Folosiţi-vă inteligenta şi veţi găsi un mod de abordare!


Vărsător
S-ar putea să aveţi un şoc mare în ceea ce priveşte viaţa dvs. amoroasă. Poziţia planetelor indică faptul că trăiţi sub o neînţelegere în ceea ce simţiţi sau mai degrabă nu simţiţi unul pentru celălalt. Conversaţiile de azi se dovedesc a fi nu numai îmbucurătoare, ci şi vindecătoare. Vă veţi înţelege mult mai bine după ce aţi vorbit ca de la inimă la inimă.


Peşti
Nu vă faceţi probleme la gândul că seara aceasta s-ar putea dovedi a fi plictisitoare! Tranzitul planetelor sugerează că aşa ceva este imposibil. Dacă intenţionaţi să ieşiţi în oraş cu un posibil nou partener, pregătiţi-vă, căci veţi petrece de minune! S-ar putea ca această întâlnire să nu fie exact ce v-aţi dori şi să nu decurgă exact cum vă aşteptaţi, însă cu siguranţă o să vă binedispună!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS