Horoscopul zilei de azi 19 decembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 19 decembrie 2010


Berbec
Luna i se alătură lui Venus indicând o stare pozitivă, binevoitoare şi veselă. Evită întrebările obişnuite şi formează-ţi plăcerea de a fi împreună cu partenerul tău. Dragostea pluteşte în aer, deci distrează-te.


Taur
Încearcă să-ţi petreci ziua cât mai dinamic, pentru că diseară vei lua cina împreună cu toată lumea şi va fi plictisitor. Participă la câteva întâlniri cu copiii şi mai relaxează-ţi starea de spirit. Marte e de ajutor şi Mercur este pozitiv şi te vrea calm.


Gemeni
Astăzi vei avea o zi dificilă, deoarece ai să primeşti musafiri, la ziua ta sau unei persoane din familie. Cel mai bine este să vorbeşti cu un prieten şi să te sfătuiască cum să faci faţa valurilor de oameni care vor veni. Ai grijă de tine.


Rac
Ai intuiţie în câştigarea banilor pierduţi cu câteva zile în urmă, culmea este că ai să primeşti şi sprijinul prietenilor. Chiar şi cel mai leneş dintre prietenii tăi va "munci" pentru tine. Organizează o masă festivă pentru cei care te-au ajutat.


Leu
Luna astăzi este alăturată lui Venus, deci vei găsi rezolvarea unor probleme ce ai crezut acum că sunt nerezolvabile. Ei bine continuă tot aşa, eşti plin de energie şi eşti foarte uşor remarcat.


Fecioară
Ai mare grijă de tine astăzi, Luna este în unghiul opus ţie. Tensiunea este destul de mare astăzi şi trebuie să ţii totul sub control. Eşti nemulţumit că ai puţină energie? Dacă poţi evada la o cafea cu un amic, îţi vei recupera toate resursele.


Balanţă
Cu Luna foarte bun prieten, uite, astăzi ai luat-o pe cel mai bun drum. De fapt, acum este cel mai bun timp pentru o călătorie ce îţi va aduce noroc. O sursă de progres ar fi să te duci la unele evenimente sociale.


Scorpion
Ordine şi precizie ai astăzi în cap şi cu toate astea, prietenii te cheamă la cafea mult prea dimineaţă pentru tine; dacă nu doreşti să dispară din peisaj şi să iasă conflicte, ar fi de preferat să te duci. Un fir de precauţie nu strică niciodată.


Săgetător
Luna în semnul tău, îţi creează o bună dispoziţie şi o stare de care nu te poţi lipsi. La întâlnirea cu persoana iubită vei avea mari surprize plăcute, stai liniştit. O nouă afacere îşi arată colţii, deci va trebui să o laşi mai moale cu dragostea după întâlnirea aceasta.


Capricorn
O zi în care poţi avea unele probleme cu privire la proceduri. Mai ales cele din familie care nu suportă amânare; familia aşteaptă multe de la tine, dar uneori poate prea multe. Amână discuţiile cu prietenii pe mâine, astăzi ai lucruri importante de făcut.


Vărsător
Şefii sunt mai puţin exigenţi cu tine datorită apropierii Crăciunului, ar fi de preferat să rezolvi toate problemele astăzi, ca mâine să fii mai lejer. Relaxează-te cât poţi, după sărbători începe greul.


Peşti
Azi se va încerca îmbunătăţirea climei de la locul de muncă. Dacă ţi-a fost dor de emoţii, fii pregătit pentru că ţi se va arăta iubirea cât de curând. Profesia trateaz-o cu mare seriozitate. Fii atent la detalii!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS