Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 20 Noiembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 20 Noiembrie 2010


Berbec
Amânaţi toate deciziile financiare pentru alte zile. Aţi luat în calcul prea multe necunoscute, crezând că între timp le veţi da de capăt, numai că aţi omis timpul care nu v-a fost alături pentru a face toate cercetările. Dacă nu încă, aveţi toate şansele ca astăzi să faceţi cunoştinţă cu cineva cu totul şi cu totul special.


Taur
Situaţia financiară începe să capete o anumită formă care vă avantajează. Nu sunteţi inspirat şi nu veţi duce la bun sfârşit nimic din ce veţi începe. Aşa încât, stabiliţi-vă priorităţile. Aveţi alături un partener de nădejde care va consiliază în orice problemă şi chiar găseşte şi soluţiile cele mai bune.


Gemeni
Nu este o zi bună pentru aspectul financiar, iar dacă nu vă puteţi abţine ar trebui să ştiţi că astrele nu vă sunt favorabile. Nu este cazul însă să vă puneţi coroniţa cu lauri pentru că mai aveţi de trecut un hop, în discuţia cu o persoană de sex feminin. Cert este faptul că vă veţi simţi inima bătând altfel decât în alte zile. Cupidon se face vinovat.


Rac
Mici oportunităţi în domeniul afacerilor, al finanţelor. Este posibil ca aceste "portiţe" care vi se deschid acum să fie drumul către o stare financiară mult mai bună. Dacă v-aţi gândit să vă schimbaţi locul actual de muncă sau facultatea pe care doriţi să o urmaţi, astăzi ar fi bine să acţionaţi, măcar la nivel de strângere de informaţii. Nu reuşiţi să vă manifestaţi faţă de partenerul de viaţă. Aveţi o atitudine timidă, sunteţi plini de inhibiţii.


Leu
Profitaţi de orice va apare astăzi în cale din acest punct de vedere. Se pare că aveţi nevoie de o schimbare pentru că intervenea rutina zilnică. Vă credeţi prea bun şi doriţi să daţi jos orice record din punct de vedere profesional. E posibil să fiţi dezamăgit. Încercaţi totuşi să vă faceţi cunoscute sentimentele, pentru că nimeni nu poate ghici cine este cel de lângă noi.


Fecioară
Sunteţi într-o situaţie financiară care va dă bătăi de cap în continuare şi pe care încă nu reuşiţi să o aduceţi pe linia de plutire. Aveţi foarte mult de lucru şi încă va mai vin şi alte sarcini şi nu ştiţi deocamdată cum le veţi duce la îndeplinire pe toate. Veţi fi acuzat astăzi de către partener de tot felul de lucruri care nu au nici un sâmbure de adevăr.


Balanţă
Nu căutaţi tot felul de soluţii care necesită compromisuri foarte mari, pentru că ajutorul va veni din partea cuiva pe care l-aţi ajutat. Ceea ce vă deranjează cel mai mult nu este multitudinea sarcinilor ci faptul că nu găsiţi nici un sprijin la colegii dumneavoastră. Pentru cei singuri se pare că se întrezăreşte o idilă.


Scorpion
Analizaţi-vă mult mai bine detaliile şi încercaţi să vă căutaţi şi un colaborator. Asta nu ar fi rău, dacă în această cursă eraţi numai dumneavoastră. Lipsa de concentrare vă încetineşte şi acţiunile la locul de muncă. Ar trebui să o luaţi încet, pas cu pas, pentru a nu da satisfacţie nimănui. Dacă doriţi să nu pierdeţi ceea ce aveţi acum, ar trebui să vă faceţi un mic răgaz şi pentru partener, măcar pentru câteva explicaţii.


Săgetător
Se pare că toate acţiunile de astăzi au ca finalitate neapărată banii. Nu vreţi să faceţi nimic altceva decât să vă rotunjiţi sau să vă aduceţi pe linia de plutire bugetul. În situaţia actuală aţi ajuns singuri, crezând că sunteţi capabil să îndepliniţi toate sarcinile. Acum este momentul să vă găsiţi un aliat. Situaţia de stres îşi lasă urmele şi în relaţia cu partenerul astfel încât vei trăi momente tensionate alături de acesta.


Capricorn
Nu ar strica să vă consultaţi totuşi cu cineva apropiat. Puteţi să câştigaţi bani, numai dacă sunteţi foarte vigilent. Starea pe care o aveţi astăzi vă poate aduce în faţa unui conflict cu colegii. Partenerul de viaţă nu este tocmai cel mai fericit de modul tău de comportament în relaţie.


Vărsător
Planul financiar are de suferit astăzi, pentru că se pare că apar tot felul de situaţii în care eşti nevoit să acţionezi foarte diferit. Profesional, cam în aceleaşi tendinţe haotice te încadrezi. Nu lua decizii la nervi sau sub presiune este singura recomandare. Faptul că astăzi sunteţi guvernaţi de "haos", nu îţi oferă stabilitate nici măcar din punct de vedere sentimental.


Peşti
Încearcă să aliniezi cumva toate aspectele, să faci o strategie, iar dacă nu se linişteşte situaţia, amână orice decizie. E prea riscant astăzi. În sfârşit se pare că eşti mulţumit de ceea ce faci din punct de vedere profesional. Eforturile pe care le-ai depus îşi vor găsi şi ele recompensa la momentul lor. Nu eşti nici lipsa dar nici prezent în aceste momente în viaţa de cuplu. Încearcă totuşi să fii mai romantic şi mai sentimental.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS