Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 21 Noiembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 21 Noiembrie 2010


Berbec
Cheltuielile neprevăzute se pare că nu se mai termină şi aceasta situaţia te aduce în culmea disperării. Înainte de toate încearcă să îţi planifici mult mai bine finanţele. Nu ai inspiraţie şi asta nu poate decât să te obosească. Nu găseşti nimic nou de făcut, iar lucrurile vechi nu te motivează să te implici mai mult. Relaţia de cuplu are nevoie de tine şi se pare că tu nu eşti disponibil.


Taur 
Se pare că trăieşti numai pentru bani. Nu că este un lucru rău, dar nu toate se reduc la bani. Nu reuşeşti să te concentrezi asupra carierei şi asta pentru că ai cu totul şi cu totul alte activităţi. Viaţa partenerului va fi domeniu de interes astăzi. Încearcă totuşi să acţionezi cu diplomaţie pentru a nu crea o stare de disconfort acestuia şi să îi laşi impresia că vrei să controlezi totul.


Gemeni
Ai nevoie de o schimbare în plan financiare şi astăzi este o zi care îţi poate aduce ceea ce doreşti de foarte multă vreme. Te simţi plin de energie, inspirat şi ai puterea de concentrare necesară activităţilor pe care le ai de îndeplinit. Ai tendinţa de aţi neglija partenerul, iar dacă crezi că acesta va înţelege situaţia din senin, te înşeli.


Rac
Situaţia financiară îţi dă în continuare batăi de cap şi se pare că te afli într-un impas. Proiectele începute îţi vor ocupa foarte mult timp şi se pare că eşti foarte ocupat. Încearcă să îţi stabileşti sarcinile în funcţie de priorităţi, pentru că altfel rişti să creezi un haos în jurul tău. Absenţa unui partener plin de înţelegere te va face să preferi solitudinea şi să treci prin sentimente ce te vor măcina şi care îţi vor face rău.


Leu 
Eşti în formă şi asta te ajută să identifici câteva oportunităţi financiare care se vor dovedi a fi foarte inspirate. Faci faţă cu succes tuturor provocărilor, dar ai grijă şi la cei care te înconjoară pentru că cineva se va simţi frustrat de acţiunile tale. Fii diplomat. Situaţia din zilele trecute încă te mai apasă, iar dacă ai dorit cu adevărat să clarifici câteva aspecte cu partenerul de viaţă, este momentul cel mai bun.


Fecioară
De o bucată de vreme ai obiceiul de a depinde de bani, mulţimea acestora reuşind să te calmeze, să-ţi alunge angoasele şi decepţiile. Creativitate mai mare decât de obicei, idei ingenioase şi o mare putere de adaptare, acestea sunt ingredientele reţetei de succes pentru ziua în curs şi de toate acestea vei avea parte. Vei fi strălucitor/are şi vei face ravagii, dar pe cât de seducător/are pe atât de insensibil. Vei trăi o dulce aventură dar vei avea capacitatea de a trece la nivelul de relaţie.


Balanţă
Acum intri într-o configuraţie negativă care te va măcina şi te poate face să iei decizii greşite. Este o zi foarte bună pentru a începe o călătorie de studii sau de cercetare şi dimpotrivă dacă va fi cazul să vorbeşti în public sau în faţa unui număr mare de oameni caută să te eschivezi pentru că nu te vei face înţeles. Relaţia sentimentală va fi în prim plan, iar acum vei avea parte de şarm, seducţie, tandreţe, deci de tot ceea ce este mai frumos.


Scorpion
Eşti foarte presat de timp deoarece sunt mai multe plăţi de efectuat şi nu ştii ce decizii să mai iei pentru a putea umple golurile. Ziua va fi nu tocmai activă pentru că mai mult vei încerca să faci planuri decât să le pui efectiv în practică. Pentru cei care nu pot spune că au întâlnit adevărata dragoste, ziua va marca o deblocare.


Săgetător
Există o oarecare tendinţă a astrelor de a te duce în ispită, deci maximă prudenţă pentru că cheltuielile pot fi mai mari. Sectorul profesional în ansamblul său îţi va aduce satisfacţii dar vor fi probleme pentru că vei auzi şoşoteli pe la spatele tău şi nu bârfele în sine te deranjează ci neveridicitatea lor. O oarecare stare de nemulţumire şi moleşeala vor face să fii mai puţin jovial şi mai puţin dispus la tot ceea ce înseamnă dragoste.


Capricorn
Nu este cazul să faci nici un fel de tranzacţie astăzi şi cu atât mai puţin una imobiliară. Situaţia profesională este într-o fază ascendentă şi acum ar fi momentul să îţi redefineşti noi obiective, noi aspiraţii, pentru că ce ai făcut până acum nu te mai mulţumeşte. O oarecare delăsare te va face să abandonezi prudenţa în materie de dragoste şi vei fi pe punctul de a pierde o relaţie stabilă pentru câteva momente de plăcere.


Vărsător
Astrele îţi oferă rapid şansa de a câştiga o mare sumă de bani, dar aici nu trebuie să te gândeşti că vei avea o mare şansă şi banii vor veni din cer. Vei aborda ziua cu hotărârea de a progresa în plan profesional şi asta nu poate decât să îţi aducă aprecierea colegilor, dar mai ales a şefilor. Tendinţa de a te pierde împreună cu partenerul în liniştea sentimentelor amândurora este mare, dar din păcate nu vei reuşi.


Peşti
Orizontul financiar nu este tocmai senin iar acum este momentul să nu mai oscilezi între diferite proiecte ci să ai curajul de a începe şi de a duce la final unul şi bun. Proiecte grandioase îţi trec prin cap şi dacă ai să te apuci măcar de unul vei reuşi să cucereşti piscurile succesului dar din păcate îţi place mai mult să visezi şi mai puţin să creezi. Totul va decurge minunat în materie de dragoste. Este cazul să uiţi decepţiile şi deziluziile ultimelor zile şi să-ţi laşi inima să scalde în efuziunile dragostei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS