Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 15 Octombrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 15 Octombrie 2010


Berbec
Din impulsivitate ai luat cateva decizii gresite, iar acum consecintele te urmaresc. Va trebui sa te intorci in timp si sa inveti din greselile tale, iar acum sa repari ce se mai poate. Te lamuresti in multe privinte in aceasta perioada.

Taur
Daca doresti sa mergi azi la o petrecere, verifica-ti contul din banca. Gandeste-te totusi ca sunt si alte modalitati de distractie, mai ieftine decat te gandeai initial. Daca vei face economie acum, nu vei avea probleme mai tarziu, pentru ca veniturile vor intarzia sa apara. 
 
Gemeni
Meriti o seara linistita alaturi de partener dupa o saptamana grea. O plimbare prin natura sau chiar un picnic te va face sa te simti foarte bine. Nu lua problemele de la serviciu cu tine si incearca sa amani deciziile importante. Desi viata profesionala este foarte intensa, nu-ti neglija partenerul de viata.
 
Rac
Astazi partenerul va vrea sa-ti comunice ceva foarte important. Fi pregatit si dute la intalnire cu mintea deschisa. Dupa aceasta discutie vei intelege relatia dintre voi doi mai bine. Nu refuza ofertele inainte de a te gandi bine si de a intelege exact despre ce este vorba. 
 
Leu
Ai o senzatie de neliniste. Poti sa te apuci sa faci mici modificari prin casa, dar ai grija sa-ti anunti partenerul mai intai, sa nu se trezeasca cu surprize majore. Intampini probleme de comunicare, atat la serviciu cat si in relatia de cuplu, astfel incat va trebui sa gasesti activitati sa-ti distraga atentia. 
 
Fecioara
Astazi incearca sa faci ceva deosebit  Pleaca intr-o excursie cu partenerul si exploreaza noi imprejurimi. Fa-o pe turistul in orasul tau, plecati la cumparaturi si relaxati-va in cafenele. Aceste momente petrecute impreuna sunt absolut necesare pentru revigorarea relatiei tale. 
 
Balanta
Este posibil ca partenerul sa nu fie disponibil azi, asa ca incearca sa-ti dedici ziua tie. Fa lucrurile pe care ti le-ai dorit de mult timp si nu ai avut ocazia.Traversezi o perioada benefica din punct de vedere profesional, si este bine sa nu-ti neglijezi viata personala. 
 
Scorpion
Doresti sa faci unele schimbari chiar daca in general esti multumit de relatia pe care o ai. Nu-i greu deloc si lucrurile ar putea sa devina chiar interesante.O mica investitie pentru casa sau un cadou surpriza pe care il poti face persoanei iubite, iti va face ziua cu adevarat speciala. 
 
Sagetator
Iti este pusa la incercare astazi abilitatea de a te adapta. Surprizele de peste zi vor trebui rezolvate rapid si fara ezitare. La sfarsitul zilei partenerul de viata nici nu-si va da seama ca ceva a fost in neregula. Din punct de vedere financiar, daca esti norocos iti vor ramane si ceva bani in plus. Oricum, te vei ocupa doar de facturile curente. 
   
Capricorn
Esti entuziasmat si foarte vesel. Chiar daca ai inceput un proiect nou la serviciu, chiar daca va trebui sa muncesti mai mult ca de obicei, nimic nu te poate opri sa te bucuri de viata. Esti mai familist ca niciodata, iar copii sunt foarte importanti in viata ta in aceasta perioada. 
 
Varsator
Chiar daca financiar nu stai prea bine, asta nu inseamna ca trebuie sa stai bosumflat toata ziua. Incearca sa iti reinoiesti relatiile de prietenie cu fostii amici. Vei reusi sa gasesti activitati distractive, care nu necesita foarte multi bani.
 
Pesti
Iesi in lume si nu mai sta suparat. Daca te ascunzi in casa, problemele nu vor disparea si nici solutii noi nu vei gasi la problemele tale. Partenerul de viata iti acorda tot sprijinul de care ai nevoie, astfel nu ai niciun motiv pentru a nu avea o zi perfecta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS