Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 14 Octombrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 14 Octombrie 2010


Berbec
Ai terminat un proiect important. Acum nu ti-au mai ramas de facut decat maruntisuri, asa ca anunta-ti seful ca esti pregatit pentru noi responsabilitati. Esti interesat de viata profesionala mai mult ca oricand si nu vei permite nimanui sa te saboteze, ca altadata.


Taur
Cand esti la seviciu iti doresti sa ajungi acasa. Nu uita ca de multe ori te trezesti ca esti acasa si-ti doresti sa fi la serviciu. Profita si rezolva-ti treburile neterminate la serviciu. Traieste prezentul si preocupa-te mai putin de viitor.

 
Gemeni
O stare de meditare te invaluie. Nimeni nu te poate scoate din apele tale. Incearca sa tii pasul cu ceilalti si sa te orientezi spre partea practica a lucrurilor. Astazi esti intr-o dispozitie filosofica si interesat de marile mistere ale universului. Discutii lungi pe aceasta tema cu partenerul te asteapta.

 
Rac
In conflictele directe esti foarte puternic. Dezbaterile polemice sunt favoritele tale. Astazi vei fi pus din nou intr-o situatie asemanatoare in care compromisul ar trebui sa fie ultima solutie. Adapteaza-te si la cerintele altora, pentru ca s-ar putea sa ai mai mult de castigat.

 
Leu
Rezolva treburile treptat. Succesul e gata sa apara dar numai daca apleci capul spre birou si-ti rezolvi treburile zilnice. Un proiect la care te-ai gandit de mult se afla la final acum.

 
Fecioara
In organizatia in care lucrezi nu simti pe nimeni cu adevarat aproape. Iti faci griji pentru familia ta si iti doresti sa petreci mai mult timp cu ei. E bine ca te-ai gandit si la asta, iar acum urmeaza doar sa-ti faci liber in program pentru ca ai inteles prioritatile.

 
Balanta
Credeai ca te intelegi cu toata lumea si te mandreai cu asta, dar astazi vei afla contrariul. Daca pe ceilalti nu-i poti controla inca, ai grija la comportamentul tau. O discutie in contradictoriu cu partenerul de viata va strica toata buna dispozitie. Descarca-ti furia si spune tot ce ai de spus. Daca partenerul de viata va ceda si-si va cere scuze accepta-le si mergi mai departe.

 
Scorpion
Grija ta fata de ceilalti iti aduce fericire. Nu fi centrul universului tau astazi, chiar daca toata lumea te lauda si are o parere buna despre tine. Partenerul se simte deprimat si trist astazi. Are nevoie de ajutorul tau. Compasiunea si intelegerea de care dai dovada il va ajuta foarte mult.

 

Sagetator
Vor fi tensiuni din partea colegilor de munca. Incearca sa nu te plangi tot timpul si tine-ti mintea departe de probleme. Gandeste-te numai la lucruri pentru care trebuie sa fi recunoscator. Efortul care l-ai depus pana acum pentru a face relatia sa mearga te rasplateste acum. Chiar daca partenerul nu-ti va spune in cuvinte te va face sa intelegi ca a semnalat diferenta.

 
Capricorn
Chiar daca e greu sa pleci din casa azi, e obligatoriu. Pentru a te motiva gandeste-te la recompense materiale pe care le obtii ducandu-te la munca si azi. Daca ai ceva in gand acum e momentul sa-i impartasesti si partenerului. Nu ai probleme in comunicare si acum te poti face inteles cu usurinta.

 
Varsator
Vei fi foarte emotional la locul de munca. Nu lua remarcile colegilor la modul personal. Creativitatea ta iti va rezolva problemele de serviciu in cel mai original mod posibil. Daca tie ti se pare ceva foarte clar, partenerul de viata s-ar putea sa nu inteleaga prea bine. Daca i-ai explicat pana acum acorda-i timp si sa priceapa ce i-ai spus.

 
Pesti
Sunt inca lucruri misterioase pentru tine dar munca de zi cu zi n-ar trebui sa mai aiba taine. Apuca-te de scris la serviciu si intocmeste actele necesare, inainte sa-si dea cineva seama ca esti in urma.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS