Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 13 Octombrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 13 Octombrie 2010


Berbec
Iti este imposibil sa nu te ingrijorezi. Ai o imaginatie bogata si asta iti poate aduce solutii extraordinare pentru problemele de la serviciu. Totusi nu-ti pierde contactul cu realitatea. S-ar putea sa ai de-a face cu un sef suparat astazi, dar in rest nu esti amenintat de niciun fel.


Taur
Astazi nu exista certitudine. Daca vor aparea schimbari la serviciu si pozitia ta se va transforma. Bucura-te de independenta si pregateste-te pentru situatii neprevazute. Spiritul tau independent l-a atras atat pe partener cat si pe prietenii tai, asa ca nu te schimba acum.


Gemeni
Astazi cineva iti va cere o favoare. Trage aer in piept si ajuta-ti colegul pentru ca altfel nu reusesti sa pari decat paranoic. Totul este doar in mintea ta. Fi atent la oamenii care nu sunt ceea ce par a fi. O doza de realism te poate aduce cu picioarele pe pamant.


Rac
Esti nevoit sa faci o calatorie in interes de serviciu iar acest lucru nu-ti face placere. Esti foarte fericit in relatia pe care o ai cu partenerul, asa ca roaga-l sa te insoteasca in drumurile tale. Important este cu nu ati renuntat niciunul dintre voi la independenta si va completati foarte bine.


Leu
Vrei sa afli cat mai mult in tot ce faci. Indicat este sa te abtii pentru ca nu este in interesul tau sa-ti critici colegii. Analizeaza-te pe tine mai intai decat sa pierzi timpul purtand grija altora. Iti doresti sa faci o impresie buna dar acum e momentul unui partener sau asociat sa iasa in lumina reflectoarelor. Pentru urmatoarele zile e bine sa-l sustii pe acesta sa fie in centrul atentiei.


Fecioara
Acorda fiecaruia o sansa de a se exprima. Esti lider de grup, chiar daca si numai pentru o zi. Vei vedea daca pozitia te multumeste sau daca nu e ceea ce credeai. Stii ce trebuie sa faci si astazi si te vei hotara sa pui in aplicare. Vei fi surprins de suportul moral care ti-l va oferi un prieten de-al tau.


Balanta
E spre binele tau sa ai o concentrare cat mai mare. Fi atent in munca ta si nu te lasa influentat de faptul ca esti supravegheat. Se intampla atat de multe lucruri in viata ta incat simti nevoia sa dai un pas inapoi. Discuta cu partenerul de viata ce trebuie facut acum si ce puteti amana pe alta data.


Scorpion
Munca e criteriul de reusita chiar daca uneori unele realizari apar cu efort minim. Multa energie vei risipi pana sa termini acest proiect dar efortul merita asa ca nu mai sta pe ganduri si pune-te pe treaba. Focul de artificii nu se poate compara cu pasiunea din sufletul tau.


Sagetator
Cheltui mult asa ca fi indulgent cu tine. Considera asta ca pe o investitie de viitor, numai ca e vorba despre viitorul indepartat. E moment de sarbatoare. Distrati-va, atat tu cat si partenerul de viata toata ziua cu prietenii, dar cand seara vine e momentul sa aprindeti artificiile dintre voi doi.


Capricorn
Pune in practica ideea care te tot framanta de cateva zile. Ceilalti te iau in serios asa ca povesteste-le cat vrei. Totusi abtine-te de la exagerari. Partenerul va aprecia faptul ca-i intelegi obiceiurile ciudate. E greu sa nu te abtii sa nu-i faci observatie astazi dar incearca totusi sa nu te deranjeze comportamentul lui.


Varsator
Fa tot posibilul pentru a-ti ascunde aroganta. Tocmai s-au aplanat cateva dintre conflictele mai vechi asa ca nu indrazni sa creezi unul nou. Esti de parere ca partenerul tau este unul grozav si vrei ca toata lumea sa stie asta. Prietenii se bucura foarte mult pentru tine dar chiar nu vor sa auda toate detaliile.


Pesti
Daca e vorba de sentimente indicat ar fi sa te descarci. Esti emotional astazi si e bine sa vorbesti cu colegii despre ce te framanta decat sa ramai cu frustrari. N-ai nevoie de artificii pe cer ca sa-ti aduci aminte ce relatie minunata ai cu partenerul. Nu trebuie sa sarbatoresti nimic anume pentru ca pasiunea dintre voi doi sa creeze scantei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS