Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 28 Octombrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 28 Octombrie 2010


Berbec
Să găseşti un echilibru între ceea ce vrei şi ce este bine pentru toţi cei implicaţi este important astăzi. Vei lua deciziile ţinând cont şi de sentimentele şi părerea celorlalţi. Va trebui să comunici cu fiecare astăzi, pentru că nu poţi să citeşti gândurile oamenilor. Nu trebuie să te implici emoţional prea mult, doar să-i anunţi că ţii cont de părerea lor.


Taur
Astăzi eşti capabil să discuţi cu absolut oricine îţi iese în cale, chiar şi cu cei care te intimidau până acum. Astfel, este un moment bun pentru a cere o mărire de salariu la serviciu. Poţi avea succes şi în viaţa sentimentală, aşa că dacă inviţi undeva o persoană în scopuri romantice nu te va putea refuza astăzi.


Gemeni
Este o zi potrivită activităţilor ce au legătură cu artă sau cu diferite culturi îndepărtate. Eşti atras de limbile străine şi ai capacitatea intelectuală astăzi de a învăţa foarte repede. Este posibil să faci o călătorie într-un loc în care nu ai mai fost până acum.


Rac
Vei avea o zi minunată din punct de vedere al vieţii sociale. Eşti implicat în proiecte de grup şi vei călătorii alături de alte persoane. Important este că te sincronizezi cu ceilalţi şi aveţi cu toţii acelaşi scop. Vei avea parte numai de energie pozitivă şi ai şanse de a realiza lucruri importante pentru că unde-s mulţi puterea creşte.


Leu
Eşti expert astăzi în domeniul tău şi nu vei accepta o a doua părere. Vei trece peste cei care cred că ştiu totul, peste şedinţele plictisitoare şi peste munca de rutină cu succes. Ai argumentele la tine şi temele făcute. Ai cercetat şi studiat până acum, iar informaţiile pe care le deţii sunt cu adevărat importante.


Fecioară
Eşti foarte romantic astăzi şi doreşti să-ţi consumi toată energia doar în această direcţie. Totuşi nu-ţi vei putea petrece ziua flirtând cu toată lumea. Trebuie să te concentrezi la locul de muncă mai întâi şi poţi să-ţi rezervi după-amiaza pentru partenerul de viaţă. Nu alege să lucrezi la două proiecte în acelaşi timp pentru că vei eşua în ambele. Asigură-te că priorităţile tale sunt corecte.


Balanţă
Dacă mergi la cumpărături astăzi trebuie să ai grijă şi să fii cumpătat. Ai tendinţa de a cheltui pe lucruri de care nu ai nevoie. Dacă îţi doreşti un obiect nu-l achiziţiona pe loc ci stabileşte-ţi o altă dată pentru acest lucru. Acordă-ţi timp de gândire, pentru a reuşi să salvezi bugetul tău de la un dezastru.


Scorpion
Îţi doreşti atenţie de la cineva anume, dar nu o vei primi. Simţi că pentru orice lucru pe care îl primeşti trebuie să dai ceva înapoi. Trebuie să-i faci pe ceilalţi să înţeleagă că ai nevoile tale. Foloseşte-ţi calităţile diplomatice în acest sens. Persoanele din jurul tău nu-ţi pot citi gândurile şi au nevoie să le explici exact ce simţi.


Săgetător
Este normal să te compari cu celelalte persoane, dar nu e cazul s-o faci astăzi. Ai personalitatea ta unică şi vei înţelege că nu fiecare om pe care îl întâlneşti este pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Nu mai încerca să impresionezi pe cineva care nu merită.


Capricorn
Cineva te copleşeşte cu atenţie astăzi şi asta te-ar putea deranja. Dacă această situaţie te face să fii confuz e bine să lămureşti lucrurile din start. Nu-ţi fă griji că ai putea să strici momentul său ai putea jigni pe cineva, pentru că numai dacă te simţi tu confortabil vei fi în măsură să-i ajuţi şi pe ceilalţi.


Vărsător
Nu trebuie să-ţi atragă cineva atenţia pentru a fi motivat. Chiar dacă eşti plictisit va trebui să-ţi îndeplineşti sarcinile zilnice. Tot ce consideri rutina se poate transforma în ceva cu adevărat interesant, dacă îţi doreşti cu adevărat asta. Un zâmbet îţi poate deschide calea spre sufletul persoanelor cu care intri în contact.


Peşti
Trebuie să renunţi la detalii. Ai foarte multe pe cap şi vei rămâne în urmă dacă nu te concentrezi pe imaginea de ansamblu. Partea bună este că vei rezolva sarcinile zilnice la timp, chiar dacă nu perfect. O imagine realistă a lucrurilor te-ar ajuta mai mult decât viziunile idealiste. Învaţă să te descurci cu ceea ce ai şi accepta lucrurile aşa cum sunt.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS