Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 27 Octombrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 27 Octombrie 2010


Berbec
Astăzi este o zi în care inima ta este deschisă noilor începuturi. Eşti dispus să renunţi la vechile obiceiuri şi la viziunile asupra vieţii din trecut. La serviciu îţi poţi întreba şeful care sunt modalităţile de promovare şi ce trebuie să faci pentru asta. Este o zi favorabilă pentru a privi înainte şi a începe demersurile pentru a trece la nivelul următor.


Taur
Eşti înconjurat de multe persoane ce par gata să-ţi sară în ajutor, dar lucrurile nu sunt ce par a fi. Trebuie să treci peste feţele familiare şi să priveşti spre cei noi din viaţa ta. Persoane pe care nu le cunoşti prea bine sunt dispuse să te asculte şi să păstreze secretele tale.


Gemeni
Astăzi vei petrece timp de calitate cu diverse personalităţi. Cu cât te întâlneşti cu persoane mai diverse cu atât mai bine. Vei avea parte de multe discuţii argumentative şi cu cât opiniile sunt mai diferite cu atât vei reuşi să te apropii de o persoană anume.


Rac
Prietenia devine un aspect foarte important al vieţii tale ce te ajută să ai încredere în tine. Eşti iubit de prieteni şi eşti acceptat atât cu calităţile cât şi cu defectele tale. Fă-ţi o prioritate în a petrece cât mai mult timp alături de prietenii tăi, pentru că devin astăzi mai importanţi decât partenerul de viaţa sau chiar familia.


Leu
O persoană dragă ţie are astăzi o zi foarte proastă. Este foarte pesimistă, îşi face griji din orice şi te bate la cap cu tot felul de lucruri nesemnificative. Ai avut răbdare cu ea până acum, dar azi ai ajuns la capătul puterilor. Eşti în pericol de a provoca un scandal aşa că cel mai bine este să stai deoparte astăzi de această persoană.


Fecioară
Dacă te aştepţi astăzi să ai o zi bună chiar aşa se va întâmpla, iar dacă porneşti pesimist la drum de dimineaţa, spre seară vei rămâne la fel. Astăzi atitudinea este tot ce contează. Nu îţi va influenţa numai ţie ziua, ci va reuşi să modifice şi starea celor din jurul tău.


Balanţă
Autoironia şi simţul umorului te-a salvat de multe ori, iar astăzi este una din acele zile. Te vor ajuta să depăşeşti micile inconveniente de peste zi. Trebuie doar să râzi de tine şi să nu devii prea serios dacă greşeşti.


Scorpion
Încă de dimineaţă vei avea idei sclipitoare şi aşa poate să fie întreaga zi. Te poţi baza pe intuiţie astăzi, reuşind să conectezi două elemente diferite vei crea o combinaţie magică. Aceste elemente pot fi oameni, culori, cuvinte sau chiar haine.


Săgetător
Dacă acasă situaţia este tensionată, priveşte ziua de muncă la şcoală sau la serviciu ca pe o scăpare. Nu trebuie să discuţi despre aceste probleme oriunde te duci, doar uită-le momentan şi concentrează-te asupra altora.


Capricorn
Chiar când ai crezut că ai pierdut o mare ocazie, îţi vei da seama că primeşti o altă şansă. Te poţi aştepta la o surpriză plăcută astăzi ce îţi va aduce un pic de distracţie în viaţa ta, sau chiar de romantism poate să fie vorba. Trebuie să fi pregătit să reacţionezi repede şi să ai măsuri de siguranţă.


Vărsător
Timpul ţi se va părea că se scurge greu zilele astea. Nu vei considera că se întâmpla nimic deosebit şi te vei plictisi. Creativitatea de care dai dovadă ar putea face lucrurile un pic mai interesante. Este un moment potrivit să te cultivi, să te pui la punct cu lucruri pe care le-ai ignorat până acum din lipsă de timp.


Peşti
La serviciu s-ar putea să fii implicat într-un conflict. Acţionezi cu mult curaj pentru că ai învăţat cum să reacţionezi în astfel de cazuri. Trebuie să încerci să înţelegi şi punctul altora de vedere. Farmecul personal te va ajuta să obţii un echilibru între nevoile personale şi spiritul de echipă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS