Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 25 Septembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 25 Septembrie 2010




Berbec
Se simte o raceala in sentimente. Simti o stare de frustrare si chiar de excludere. Totul porneste de la o serie de reprosuri si prea putina afectiune in discutii. Situatia materiala si pozitia sociala nu au de suferit in aceeasi masura.


Taur
Evenimentele care se vor ivi pe parcursul zilei, vor fi initiate si vor depinde de cei din jur. Nu vei simti nevoia sa o iei inaintea celorlalti, ci mai degraba vei lua o atitudine de a te lasa condus. Climatul va fi calm si chiar in dragoste te vei simti putin dependent de persoana iubita.


Gemeni
Vei putea dialoga cu cei din jur si vei fi capabil sa privesti lucrurile cu luciditate. Micile constrangeri care apar pe plan profesional nu te bruiaza deloc. Dimpotriva, compensatia sentimentala primita de la cel drag, te va binedispune. Poti pregati noi proiecte.


Rac
Influenta benefica astrala isi face simtita prezenta, nu va inlatura problemele in totalitate, dar se intrevede o rezolvare a lor. Pe planul muncii dai dovada de concentrare si putere de munca. E un inceput bun ca totul sa revina in limitele obisnuite. Comunicarea e putin mai dificila.


Leu
E timpul sa evadezi din universul domestic si sa inmultesti contactele sociale. Claustrarea nu inseamna si liniste sufleteasca. E foarte indicat sa te relaxezi in sanul naturii. Ai sansa, deasemenea, de a reinnoda o relatie mai veche de care te leaga sentimente placute din trecut.


Fecioara
Cu simtul tau innascut spre corectitudine vei fi tentat sa intri si sa intervii intr-o disputa care ar putea sa iti cauzeze neplaceri. Mai bine ai profita de aceasta zi pentru noi contacte sociale. Ai putea foarte bine sa schitezi si un proiect cu bataie lunga.


Balanta
Randamentul profesional e foarte bun, ceea ce te va ridica si te va impune in fata sefilor ierarhici. Totul e sa fii atent la excese, ca sa nu apara mici probleme de sanatate. Relatiile cu partenerul de dragoste sunt excelente. Ai toate motivele sa incerci o mica sarbatorire a zilei, printr-o cina intr-un restaurant.


Scorpion
Ai o usoara tendinta catre instabilitate sentimentala, fapt ce te poate indrepta catre o relatie pasagera sentimentala. Discretia va fi elementul care va face ca ea sa treaca neobservata. Totusi o mica atentie indreptata spre sanatate, macar asa preventiv nu strica deloc.


Sagetator
Disponibilitatea sentimentala te poate indruma catre aprofundarea unei relatii sentimentale deja existenta. Nu este exclus ca sa iti conduci partenerul spre altar, pentru cei liberi, azi in mod simbolic binenteles. E posibil sa primesti si o suma de bani, intr-un mod oarecum neasteptat.


Capricorn
Descoperi ca stii prea putine lucruri despre persona iubita si asta nu te deranjeaza deloc, pentru ca Capricornul nu are nevoie de reciprocitate pentru a iubi cu patima. Primesti ceva bani si te gandesti unde ai putea sa-i pui la pastrare, caci la cheltuit nici nu te gandesti.


Varsator
Esti plin de energie si nu prea iti gasesti locul. Farmecul personal care te inconjoara ar putea sa te ajute in obtinerea unei intalniri sentimentale. Poti obtine si un ajutor important intr-o problema care te macina de ceva timp. Incearca sa privesti totul cu relaxare, pentru a evita stresul emotional.


Pesti
Se pare ca azi cuvantul apartine partenerului. Esti foarte atent la ideile si initiativele sale. Ai o doza mare de receptivitate si eviti sa te angajezi in dialog, asa ca preferi sa asculti. O veste de la rudenii apropiate te pune putin pe ganduri, in primul rand cu privire la veridicitatea informatiei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS