Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 28 Septembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 28 Septembrie 2010




Berbec
Situatia pe care o vei traversa azi va sta sub semnul unui conflict familial care te va urmari toata ziua, inlusiv la serviciu. Aproape din senin si fara o "pregatire" prealabila vei avea o cearta serioasa in familie, cearta se va termina la fel de brusc precum a inceput, iar toata ziua te vei gandi "Care a fost motivul acestei dispute?"


Taur
Vei acorda ambiantei un rol mai mare ca de obicei. Oricat de mult respect ar impune prezenta ta fizica, te scuzi de lipsa ta de siguranta datorita vestimentatiei, pe care o consideri fie monotona, fie de un anume simplism. Este adevarat ca nu poti discuta oricand si oriunde fara atentie la ambient.


Gemeni
 La fel ca de multe ori si azi iti vei pune problema dialogului la serviciu, a faptului ca nu stii pana unde sa te intinzi in aceste raporturi. Gandul ca ai putea fi prea insistent te face sa fi tocmai prea retinut. De asemenea, nici nu vrei sa pierzi o ocazie, astfel ca vei pendula si nehotararea ta se va simti.


Rac
Spiritul tau de observatie se afla la cote inalte, asa ca e firesc sa asculti si sa solutionezi in forul tau interior discutiile cu anturajul. Concluziile la care ajungi iti permit sa faci niste comparatii inedite. Tocmai aceasta atentie focalizata pe ceilalti te face sa uiti de frustrarile din ultima vreme.


Leu
Esti tentat spre o aventura sentimentala clandestina care se poate sa iti pricinuiasca unele neplaceri. Daca nu poti renunta fii macar cat se poate de discret. Nu este exclus sa te confrunti si cu o stare de nervozitate care va avea un caracter trecator, cu tenta sentimentala.


Fecioara
Ai crezut in promisiuni si acum ti-ai dat seama ca lumea uita repede. Cliseul verbal cu posteritatea recunoscatoare nu mai tine, ba chiar te deprima. Gandul iti va fugi la lucrurile despre care ai crezut ca sunt durabile in viata. De aici pana la a te refugia in filosofie sau religie e doar un pas.


Balanta
O calatorie sau iesire iesire in public te va pune fata in fata cu o veche cunostinta sentimentala. Intalnirea va impulsiona activitatea profesionala, si ceea ce vei intreprinde azi va fi incununat de succes. Trebuie sa fii atent la modul in care vei face micile cheltuieli, ca sa nu devina exagerate.


Scorpion
Problemele de la serviciu le poti solutiona metodic. Incearca sa te ghidezi dupa vechile obiceiuri, chiar daca in meseria ta au aparut unele noutati. Armonia cu partenerul de viata te ajuta sa faci fata bine sarcinilor de la locul de munca. La sfarsitul zilei vei fi multumit de evolutia acesteia.


Sagetator
Trebuie sa fii atent la oscilatiile care se vor produce in sufletul tau. Vei avea usoare probleme de sanatate, care te vor pune pe ganduri, dar si anumite descoperiri despre un coleg de munca te vor face foarte exuberant. Incearca sa aplatizezi curba emotionala prin care vei trece.


Capricorn
Este momentul sa clarifici unele lucruri si sa pui punct unor neintelegeri. Vei intalni un usor dezechilibru sentimental dar vei trece repede peste el. Trebuie sa profiti de aceasta zi pentru a pune ordine in viata cu eficienta si hotarare, asa ca o  neplacere este normal sa apara, dar si normal sa o ignori.


Varsator
Vei primi o suma de bani, si asta te va mobiliza in continuare. Pe plan sentimental nu exista o cooperare ideala in aceasta zi, dar activitatea la locul de munca nu iti da timp sa te gandesti la asta. Vei primi ceva vesti de la prieteni, dar nu le vei acorda importanta cuvenita.


Pesti
La lucru vei incetini putin motoarele, deoarece dragostea si prietenia vor fi pe primul plan. Ziua iti va aduce un sentiment de siguranta afectiva si stabilitate emotionala, de care ai nevoie pentru a te bucura de viata. Ai posibilitatea sa asimilezi cu multa usurinta evenimentele care apar.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS