Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 19 Septembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 19 Septembrie 2010




Berbec
Ziua este accentuata de noi inceputuri si vei fi ajutat de prieteni pentru acest lucru. Influenta astrala iti asigura optimism si stare de spirit increzatoare. Si pe plan sentimental lucrurile se imbunatatesc vizibil. Azi vei avea doar de castigat din decizii pe termen lung. 


Taur
Zi agitata iar anturajul te oboseste si te contrariaza. Inchide usa spatiului de lucru si vei rezolva totul in liniste. Apeleaza mai bine la tehnologie pentru comunicare, decat prin viu grai. Nu e indicat deloc sa stai la discutii cu persoane fata in fata. 


Gemeni
Cu cel drag vrei sa-ti petreci concediul, iar daca nu pornesti azi la drum atunci sigur faci pregatirile necesare pentru maine. O iesire in mijlocul naturii cu partenerul va consolida relatia voastra. Pentru cei singuri ar putea fi momentul in care sa faci declaratii de dragoste, intr-un cadru natural de invidiat. 


Rac
Indicat ar fi sa-i acorzi partenerului intreaga zi pentru a te bucura de momente incantatoare. Cauta sa gasesti naturalete si sensibilitate. Orice probleme de ordin material, fianciar sau de munca nu prea merg bine acum. Lasa acestea pentru saptamana care urmeaza, acum e timp de relaxare. 


Leu
Exces de energie. Poate tocmai acest exces de energie te face sa iei deciziile pe care altfel nu le-ai fi luat. Ai posibilitatea sa materializezi ceva care iti va aduce un progres pe plan social. Mandria ta va fi satisfacuta. 


Fecioara
Ai impresia ca nu te incadrezi in anturajul tau. Ziua e dificila dar mai mult prin tensiunea ei psihica. Nu te lasa rapus de acest sentiment, ca nu ai fi apreciat la valoarea ta. Cauta o activitate care sa te incarce spiritual. Viziteaza o manastire sau ceva din domeniul artei.


Balanta
Astazi va fi o zi plina de realizari. Vei pune accent pe unele proiecte cu tenta umanitara. Posibil sa acorzi si un ajutor unor prieteni. Armonia sentimentala e la ordinea zilei iar legarea de noi prietenii e avantajata. Tot acum e momentul sa rezolvi orice conflict vechi cu un prieten. 


Scorpion
Chiar daca saptamana s-a incheiat, munca pentru tine continua. Tocmai ai incasat o suma de bani, iar tu vrei sa scapi repede de obligatia serviciului. O vei face in mod onorabil. Dar tocmai intra o nou transa de bani impreuna cu obiectul muncii. Asadar din nou te vei pune pe munca. 


Sagetator
Stai linistit in privinta discutiilor sterile si fara valoare. Abandoneaza-i in stil diplomatic pe toti cei care iti rapesc timpul. Vei face o vizita la frati sau rudenii apropiate. Le vei aduce un suras pe buze, iar timpul petrecut cu ei te va incarca cu multa energie pentru saptamana care urmeaza.


Capricorn
Intampini greutati dar ar fi bine sa nu fi prea sever in criticile pe care le aduci celorlalti. Acest lucru va duce la distantarea anturajului de tine, chiar daca pe un termen scurt. Urmarea criticilor va aduce in sufletul tau doar sentimente de suferinta, pesimism si neliniste. 


Varsator
Incetineste ritmul inimii si al muncii atat la propriu cat si la figurat. Nu actiona sub impulsurile de moment pe plan sentimental. Poate sa fie un foc de paie, iar valvataia va dispare repede in neant. Aspectul afectiv de azi iti poate crea emotii serioase. 


Pesti
Azi vei avea parte de o stare de spirit mai austera, selectiva, riguroasa. Cu aceste avantaje, combinate cu flerul tau inegalabil, vei reusi sa te angrenezi intr-o operatiune profitabila pe termen lung. Profita din plin chiar daca e weekend. Partea practica o vei realiza incepand de saptamana viitoare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS