Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 18 Septembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 18 Septembrie 2010



Berbec
Astazi vei avea parte de realizari profitabile in activitate, dar e posibil ca o buna parte din castiguri sa fie pierdute ori furate. Poate va trebui sa achiti o amenda neasteptata. Asa ca, atentie marita pentru a nu fi nevoit sa pierzi ce ai castigat.


Taur
Astazi sentimentele tandre vor pune stapanire pe tine. O veste din strainatate te readuce la realitatea cotidiana, dar pentru scurt timp. Vei evada din nou spre mrejele placerii, abandonand orice alta activitate cotidiana.


Gemeni
Se poate finalizare un proiect ambitios. Se poate schimba si locul de munca. Schimbari importante se vor produce si in viata ta sociala. Vei lasa emotiile deoparte si vei fi controlat doar de ambitie.


Rac
Astazi esti plin de intelgere si deschidere fata de cei de langa tine. Poti aborda cu curaj orice chestiune sentimentala si poti lua hotarari in orice noutate aparuta la munca. Vei avea parte de aprecierea celor din jur.


Leu
Ceva iti lipseste, si anume spontaneitatea, dar asta nu inseamna ca ti-ai pierdut buna dispozitie. Nu este momentul sa incepi ceva nou. In schimb ai putea foarte bine sa te relaxezi la un eveniment social, chiar de mica importanta.

 
Fecioara
Iti propui sa faci un demers pentru o noua actiune. Nu trebuie sa te temi de esec sau sa oscilezi. Analizeaza toate detaliile in mod logic si astfel iti vei da seama de potentialul actiunii. In principiu pare promitatoare si are toate sansele unei finalitati profitabile. Actiunea e pe termen lung.

 
Balanta
Astazi vei fi indemnat spre o asociere pe baza de contract. E absolut necesar ca intelegerile de azi sa fie consemnate. Vei avea parte de parteneri cu spirit de initiativa. Va fi o zi prospera si cu elemente de expansiune. Astfel orice vei face, rezultatul va fi mai mare decat te astepti.

 
Scorpion
Zi in care excesele sunt destul de mari. Vorbesti mult si in gol, exagerezi orice fapt fara importanta. Nu faci decat sa te epuizezi energetic pentru nimeni si nimic. Mai bine ai practica o activitate fizica din care corpul tau are numai de castigat. Binenteles ca si in sport e bine sa nu exagerezi.

 
Sagetator
Cineva din familia ta iti baga bete in roata. Lucrul acesta nu va face decat sa-ti ingreuneze activitatea in munca. Gandurile iti zboara cand la familie cand la noianul de hartoage de pe birou care trebuie rezolvate. Situatia nu o sa-ti scape de sub control, dar emotiile negative nu te vor ocoli.


Capricorn
Munca iti ocupa toata ziua si iar nu vei avea timp sa stai cu persoana iubita. Esti vesel si lucrezi cu placere, dar un telefon de la cel drag te irita. Se pare ca are nevoie de prezenta ta. Afli ca de fapt nu e decat un moft dorinta lui. Incearca sa-i promiti o seara romantica, dar nu uita sa ceri in schimb timp pentru munca ta.


Varsator
Vitalitate si activitate. Vei fi putin cam iritat si chiar nu vei da dovada de organizare si eficienta. Daca vei gasi un numitor comun intre plusul tau de energie si putina metodica in actiune, vei realiza lucuri folositoare contului tau, altfel te vei pierde in actiuni nefinalizate.


Pesti
Vei pune accent pe partenerul de viata, e posibil sa tragi o concluzie gresita, cum ca el are fi sursa neplacerilor tale din ultima perioada. In general comunicarea ta are de suferit. Daca reusesti sa treci cu bine peste acest impas, fara a jigni pe nimeni, vei primi aprecieri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS