Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 27 August 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 27 August 2010

Berbec
O invitatie la o petrecere sau reuniune te va lua putin prin surprindere. Onoreaz-o cu prezenta, caci va fi un moment prielnic pentru a te remarca social. Poti avea un mare succes in randul anturajului, daca in orice circumstanta (si daca situatia o cere), vei lua o atitudine de mediator impartial.

Taur
Se spune ca lucrurile complicate au rezolvari simple. Deoarece incepi o activitate fizica care nu se va incheia azi, si daca vrei ca efortul sa nu te epuizeze, apeleaza la logica si analiza detaliata a ceea ce vrei sa faci. Vei descoperii ca munca nu e ceva care sa te injoseasca, ci vei castiga admiratia celorlalti cu privire la ingeniozitatea ta.

Gemeni
Ti se iveste ocazia de a negocia si pune in aplicare un plan de achizitie a unui lucru imobiliar. Nu lasa sa treaca aceasta oportunitate, mai ales ca a sosit intrun moment prielnic. Amanarea ar putea duce la pierderea oportunitatii, deoarece in viitorul apropiat se poate sa nu mai beneficiezi de acordul familial.

Rac
Taxe sau impozite restante, ori amenzi venite fara sa te astepti, te vor cam tulbura. Ideal ar fi sa amani plata lor pentru cateva zile. In acest fel vei avea posibilitatea analizarii situatiei la rece, iar mai mult, vei putea duce si o anume negociere a achitarii, sau poate a obtinerii sumei necesare. Poate reusesti sa gasesti relaxarea in familie.

Leu
Dorinta de a face o calatorie se indeplineste. In orice caz vei intalni persoane noi si poti sa ti-i faci prieteni, care in viitor vor fi de un real ajutor destinului tau. Orice noutate venita din locuri indepartate, e bine sa o folosesti la intregul ei potential, iar ocazia se va ivi mai repede decat crezi.

Fecioara
Combinatia astrala de azi te face o persoana necesara si valoroasa grupului unde iti petreci majoritatea timpului. Aspectul nu se refera la munca ce necesita efort fizic, ci la tot ce inseamna preocupare intelectuala si comunicativa. Poate ti se va parea ciudata aceasta perceptie a colegilor, in realitate abia acum ti sau deschis "ochii mintii".

Balanta
Ai nevoie de ajutorul sau protectia cuiva mai influent. Daca e vorba de bani, suma o poti obtine de la cineva de departe, alt tip de sustinere exterioara va veni din partea unor persoane ce sunt in serviciul statului. Da dovada de claritate si temeinicie in etalarea dorintei tale si se va rezolva.

Scorpion
Fii atent la orice situatie care ar putea crea un pericol de sanatate in general si al sistemului osos in special. Ar fi pacat sa prinzi sfarsitul verii cu un grad mai mic sau mai mare de imobilitate. E o zi mai buna pentru reflectie, decat pentru orice actiune. Recent ai inceput un proiect, ar fi buna o meditatie asupra utilitatii lui.

Sagetator
O zi in care cel mai bun lucru de facut e sa mergeti la cumparaturi. Achizitioneaza orice care iti poate crea o schimbare de imagine, inclusiv vizita la coafor. In orice actiune de alta natura pe care o vei porni azi, nu vei beneficia de sustinere, indiferent de dorinta realizarii si efortul depus.

Capricorn
O suma frumoasa de bani iti intra azi in cont de pe urma ultimelor activitati. Nu te va face sa salti in sus de bucurie ci dimpotriva, te va ambitiona mai mult si te va mobiliza spre o mai mare dorinta de munca. E bine. Totul e sa continui in stilul tau, metodic si sistematic.

Varsator
Intalnirile cu prietenii te vor extenua si epuiza. Vei pierde energie in zadar, prin explicatiile si efortul intelectual de convingere, pe care tu vei crede ca e necesar sa il dai. Incearca sa iesi din situatie la modul fizic. Cauta mai bine compania cuiva care e pe aceiasi "lungime de unda" in ce priveste modul tau de gandire.

Pesti
 Acasa ai parte de o doza de critica. Reprosul este intemeiat, dar efectul lui va trece pe neobservate. Trebuie sa ai in vedere ceea ce ti sa reprosat, deoarece problema va reveni in discutie cu o tenacitate si perseverenta care va depasii sfera normalului, posibil cu efecte neplacute.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS