Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 27 Iulie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

     Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 27 Iulie 2010


Berbec
Trebuie sa-ti aduci aminte de cate talente native dispui si de abilitatea ta de a face lucrurile sa mearga. Comunicarea orala sau in scris vine natural acum pentru tine. Ai sansa de a intelege pe cineva apropiat, iar o seara petrecuta cu partenerul de viata iti poate aduce armonia in viata, de care ai nevoie.


Taur
Astazi vei primi sprijin moral de la cei apropiati pentru orice vrei sa indeplinesti. Te simti vulnerabil si asta te va face sa consumi energie pentru tine, amanand responsabilitatile pentru alte zile. Exprima-ti grijile fara a te confrunta practic cu problemele inca. Iti va fi greu sa te concentrezi la serviciu cu acest psihic fragil de care dai dovada.


 Gemeni
Subiectele religioase, despre adevar si filosofie sunt cele preferate de tine astazi. Te vei regasi discutand cu prietenii despre literatura sau despre convingerile tale in general. O intamplare de peste zi va scoate in evidenta sinceritatea ta, care ii va suprinde pe cei din mediul apropiat. Spre seara un film science-fiction iti va stimula imaginatia.


Rac
Intuitia este dezvoltata astazi si iti ofera raspunsuri surprinzatoare. Stii exact ce se asteapta de la tine fara a-ti cere cineva ceva. Te vei afla in pozitia in care va trebui sa preiei controlul. Va trebui sa explici altora si sa-i inveti din ceea ce deja tu stii. Iti va fi usor sa lucrezi cu emotiile si sentimentele celorlalti.


Leu
Te comporti ca un adevarat lider si om de echipa. Ai constiinta de grup, esti orientat social si iti doresti sa faci ceva pentru comunitatea in care traiesti. Iti place sa vorbesti, conversatiile stimulandu-te mental. Spre dupa amiaza jocurile competitive te atrag. Poti sa faci o mica excursie sau petrece-ti timpul in aer liber.


Fecioara
Ai parte de un moment in care imaginatia si creativitatea isi vor face simtita prezenta. Aceste lucruri impreuna cu abilitatea de a pune gandurile in cuvinte te vor ajuta sa fii in centrul atentiei astazi datorita faptului ca vei capta audienta.  Poti sa te apuci sa scrii poezii sau povestioare. Esti foarte persuasiv, asa ca daca esti nevoit sa tii discursuri, vei fi incununat de succes.


Balanta
Oricine te intalneste astazi isi da seama ca ai simtul demnitatii foarte dezvoltat. Lupti impotriva discriminarii si esti atras de tot ce inseamna bun gust. Ai respect pentru autoritati si pentru persoanele mai in varsta. S-ar putea sa fii nevoit sa ai grija de copilul unui prieten si sa te bucuri de fiecare moment.


Scorpion
Ai chef sa-ti faci planuri si sa faci noi strategii. E momentul oportun sa iei niste decizii care le-ai tot amanat. Poti sa privesti situatia per ansamblu pe termen lung de aceea vei face alegerile cele mai bune. Un musafir in vizita in aceasta dupa-amiaza iti va complimenta spatiul de locuit. Spre seara devii nostalgic, iar amintirile te fac sa devii foarte sentimental.


Sagetator
Esti foarte sincer si deschis astazi. Nu ai niciun secret. Cum arati pe dinafara asa esti si pe dinauntru. Faptul ca esti tu insuti iti aduce o stare de bucurie si ai depus efort pentru a ajunge la aceasta performanta. Esti persoana potrivita pentru a organiza orice fel de joc de echipa astazi. Oamenii sunt entuziasmati ca se afla prin preajma ta.


Capricorn
Astazi vei simti nevoia sa observi mai mult decat sa participi. Sunt posibile drumuri scurte sau excursii cu prietenii care iti vor face placere. La un moment dat vei fi provocat si nu vei putea actiona datorita unor blocaje. Nu este momentul potrivit pentru a actiona in a-ti demonstra punctul de vedere. Ambianta familiala este singura care te linisteste.


Varsator
Astazi vei prefera tot ce este comun si deja cunoscut de tine, in detrimentul neobisnuitului sau a lucrurilor noi. Ai capacitati de lider si crezi in tot ce inseamna unitate si spirit de echipa. Vei fi pus in situatia de aduna mai multi oameni la un loc sau chiar de a-i organiza. Ai viziuni profunde despre cum ar trebui sa arate lucrurile si vei fi dispus sa le impartasesti si altora. 


Pesti
S-ar putea ca astazi sa-ti fie greu sa te exprimi. Ceilalti te influenteaza si pun o presiune asupra ta. Esti foarte ocupat si e bine sa-ti organizezi prioritatile. Simti nevoia sa fii respectat, dar vei obtine respectul celorlalti numai daca nu-l vei cere. Dificultatile in comunicare pot naste conflicte, care probabil se vor rezolva in cateva zile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS