Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 26 Iulie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
     Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 26 Iulie 2010 


Berbec 
Modul de a vorbi, de a gandi sau de a percepe nu este deloc superficial astazi. Iti doresti sa ajungi direct in esenta problemei. Nu te preocupa universul in general ci doar cum interactioneaza acesta cu tine. Instinctual iti doresti sa ai putere si sa detii controlul. Ai tendinta de a te gandi doar la tine, pentru ca nu poti rezolva problemele tale si ale lumii intr-o singura zi. 


Taur
Cineva de langa tine isi continua studiile, altul a primit job-ul mult visat iar un prieten incepe afacerea proprie. Acest lucru te pune pe ganduri asa ca ai de gand sa preiei initiativa. Daca din todeauna ti-ai dorit sa pictezi, sa canti sau sa-ti faci propriul web-site acum este momentul potrivit sa dai frau liber imaginatiei.


Gemeni
Comunici intr-un mod cat se poate de original si colaborezi bine cu persoanele in pozitii de autoritate. Te poti trezi ca esti implicat in situatii nonconformiste dar oricand esti pregatit de a promova ceva nou. Esti foarte motivat atunci cand vine vorba de sacrificiu personal. Iti place sa abordezi problemele direct si ai sansa de a petrece clipe minunate alaturi de cineva drag.


Rac
Esti foarte motivat si ai tendinta de a fi impulsiv. Iti doresti sa misti lucrurile si nu stai prea mult pe ganduri cand vine vorba sa preiei initiativa. Este in interesul tau sa devii mai temperat si sa pui cateva intrebari inainte de actiona. Chiar daca esti un pic agresiv o faci intr-o maniera pozitiva. Ai curaj si nimeni nu-ti poate sta in cale azi.


Leu
Astazi innoti in ape adanci. Sentimentele devin confuze iar introspectia iti este la indemana. S-ar putea sa ai chef de conversatii pe teme ciudate dar profunde. Esti un familist convins ce isi doreste mereu bunastarea familiei tale. Iti face placere sa ai grija de altii si esti foarte interesat de sensul tau in viata, aceasta curiozitate fiind prezenta si in modul tau de a comunica. 


Fecioara
Sa obtii informatii la schimb este foarte important pentru tine. Asta ar putea insemna ca te gandesti sa amani calatoriile din vacanta pentru drumuri in interes de afaceri. S-ar putea sa vrei sa-ti implici si familia in munca ta. Iti doresti sa te asociezi cu prieteni vechi sau persoane din familie. Iti mai ramane sa cercetezi domeniul in care vrei sa investesti. 


Balanta
Vei observa ca gandurile si ideile tale sunt aceleasi cu ale celor din jurul tau, asa ca vei organiza expozitii sau participa la sporturi de echipa. Te regasesti in medii de grup unde toata lumea are ceva in comun. Totusi chiar daca conversatiile te incanta, te simti atras de ceva neobisnuit si excentric. Este o perioada buna pentru relaxare sau vindecare.


Scorpion
Devii foarte pragmatic cand vine vorba de a lucra cu oamenii. Esti sigur pe tine si poti actiona fara niciun fel de frustrari, asta insemnand ca poti merge la serviciu si astazi. Partea ta rationala se amesteca acum cu cea emotionala. Esti invitat la o petrecere, dar sa petreci timpul cu familia te atrage cel mai mult.


Sagetator 
Eviti locurile comune pentru ca te-ai saturat si iti doresti ceva nou. Ai curajul si optimismul necesar sa te arunci cu capul inainte in actiuni insuficient elaborate. Nu mai ai de gand sa astepti, sau sa urmaresti promisiunile altora. Esti decis sa faci diferenta in domeniul tau de activitate. Totusi trebuie sa mai ai rabdare, pentru ca lucrurile nu se vor pune pe picioare acum. 


Capricorn
Mediul familial, in centrul prietenilor sau in locurile deja cunoscute te simti cel mai bine acum. Esti preocupat de viata ta personala mai mult acum. Totusi ai tendinta de a fi rigid si prea strict chiar cu tine insuti. Trebuie sa intelegi ca alte circumstante ti-ar fi de folos pentru proiectele viitoare si trebuie sa incetezi sa-ti doresti de a tine timpul pe loc.


Varsator 
Este un moment favorabil activitatilor intelectuale si a comunicarii de orice fel. Schimbul de idei poate aduce solutii inovatoare si poate crea situatii ce urmaresc progresul pe deplin. Esti pe primul loc cand vine vorba de activitatea mentala. In aceasta dupa-amiaza ai sansa de a te afla printre oameni mai tineri decat tine. 


Pesti 
Apar cateva oportunitati de conversatii productive. Vei intra intr-o competitie intr-un fel sau altul, sau in orice caz iti doresti sa devii castigator. De aceasta stimulare mai ai nevoie din cand in cand. Spre seara devii emotional si iti arati afectiunea fara menajamente. Te simti implinit alaturi de cei dragi. 



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS