Horoscopul zilei de azi 25 Iunie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

    Horoscopul zilei de azi Berbec 25 Iunie 2010
Partenerul de viata are proiecte noi de investitii. Dupa ce-l asculti iti dai seama ca esti de acord si ca iti doresti acelasi lucru. Muncind impreuna aveti parte de surprize placute financiar. Reusesti sa te afirmi datorita ajutorului prietenilor sau colaboratorilor. Persone cu autoritate te sprijina. Dai impresia unui om serios si responsabil.

Horoscopul zilei de azi Taur 25 Iunie 2010
Ai senzatia ca cineva profita de tine. Banii care i-ai investit in persoane nu s-au amortizat, iar imprumuturile care le-ai acordat nu-ti aduc niciun venit suplimentar. Altadata trebuie sa ai mai multa grija cui acorzi incredere.

Horoscopul zilei de azi Gemeni 25 Iunie 2010
Veniturile tale se maresc substantial, de aceea e bine sa investesti sau sa cumperi lucrurile care ti le-ai dorit pana acum. La cumparaturi te sfatuim sa te uiti mai departe de ambalaj sau de forma estetica a lucrurilor. Poti sa fii pacalit.

Horoscopul zilei de azi Rac 25 Iunie 2010
Probabil in vietile anterioare ai castigat bani usor. Acum e momentul pentru munca voluntara. Actiunile intreprinse acum iti pot aduce succes dar nu o rasplata financiara. Sa fii pe aceeasi lungime de unda cu coechipierii este foarte important astazi. Luati o pauza impreuna sau organizati o petrecere. O mica destindere de la rutina zilnica va poate face sa munciti mai eficient.

Horoscopul zilei de azi Leu 25 Iunie 2010
Esti ingrijorat de bugetul tau. Daca doresti sa-i faci o surpriza partenerului poti sa prepari o cina romantica acasa. Nu-i momentul sa iesi in restaurante scumpe. Aroganta iti poate dauna azi. Incearca sa fii umil ca sa vezi corect realitatea. S-ar putea sa ai mai multe de castigat.

Horoscopul zilei de azi Fecioara 25 Iunie 2010
Cheltui bani pentru intretinere corporala. Iti doresti sa arati bine si sa te simti bine, de aceea esti pregatit sa-ti satisfaci toate mofturile, indiferent de cati bani va trebui sa scoti din portofel. De cand critica iti este un drept din nastere?! Intelege-ti colegii si colaboreaza cu ei. Fi diplomat! Ei s-ar putea sa se trateze la un terapeut dar tu iti faci o karma grea pe lumea asta.

Horoscopul zilei de azi Balanta 25 Iunie 2010
Investitii in imobiliare iti aduc succes acum. Te gandesti sa-ti schimbi locuinta sau sa modifici ceva. E un moment benefic sa cheltui pentru casa acum. Pensionarea poate avea farmecul ei. Dar acum n-ai cum sa te gandesti la asta. Esti prea ocupat de a te opri sa mirosi trandafirii. Totusi fa-ti putin timp liber de a te bucura si de micile placeri ale vietii.

Horoscopul zilei de azi Scorpion 25 Iunie 2010
Persoanele de sex feminin te pot ajuta la cresterea bugetului. Unele idei de afaceri venite din partea femeilor pot fi foarte inspirate. Azi mai poti castiga din comertul cu obiecte de decoratiuni interioare, tablourilor sau orice forma de arta platita.

Horoscopul zilei de azi Sagetator 25 Iunie 2010
Te descurci uimitor in administrarea fondurilor familiei sau organizatiei unde lucrezi. Multa lumea poate avea de castigat de pe urma ta. Stii cum sa faci bani si nu doresti sa-i pastrezi numai pentru tine.

Horoscopul zilei de azi Capricorn 25 Iunie 2010
Intuitiv stii de unde vor venii bani si unde se vor duce. Nu ai nevoie de calcule. Poti obtine venituri in plus datorita capacitatii de disimulare de care dai dovada. Esti foarte creativ astazi si ceilalti sunt incantati de tine. Nu esti interesat in general de laude, dar azi te magulesc si pe tine. Bucura-te de situatie.

Horoscopul zilei de azi Varsator 25 Iunie 2010
Unul dintre domeniile cele mai active din viata ta in aceasta perioada. Discuti despre bani, te gandesti la bani si faci tot posibilul pentru a-ti creste bugetul. O persoana de sex feminin are grija de tine astazi. Primesti o suma de bani de la ea.

Horoscopul zilei de azi Pesti 25 Iunie 2010
E momentul sa-ti incepi propria afacere daca nu ai facut-o deja. Ai o atitudine de combatant. Esti un adevarat razboinic. Doresti sa ocupi o pozitie de autoritate si nimic nu-ti sta in cale.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS