Horoscopul zilei de azi 24 Iunie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
 

Horoscopul zilei de azi Berbec 24 Iunie 2010 

Ti-ai echilibrat balanta si acum astepti noi oportunitati. Iti trec prin cap ganduri originale si idei neobisnuite de afaceri sau macar cum sa-ti imbunatatesti bugetul. Noi oportunitati se ivesc la orizont. Nu neglija niciuna si ia-le serios in considerare. Nu stii niciodata de unde sare iepurele!

Horoscopul zilei de azi Taur 24 Iunie 2010

Afli informatii noi care iti sunt de real folos in strategiile tale de pana acum. Acum poti incepe proiectul fara grija. Detii toate informatiile de care ai nevoie si esti lucid in aceasta privinta. Castiguri posibile de pe urma transporturilor.

Horoscopul zilei de azi Gemeni 24 Iunie 2010

Persoanele de sex feminin te pot influenta in urmatoarele achizitii. Azi simti nevoia de siguranta materiala mai mult decat oricand si esti pregatit sa muncesti pentru asta. Ai tu ceva in interior sau poate in exterior dar plictiseala si rutina sunt departe de gandurile tale. Ai putea sa-ti faci treaba si cu ochii inchisi. Relaxeaza-te ca totul merge ca pe roate!

Horoscopul zilei de azi Rac 24 Iunie 2010

Anumite schimbari din viata personala implica si cheltuieli in plus. Va trebui sa te descurci singur. Un asociat sau o persoana pe care te bazai nu se mai tine de cuvant. Simti ca ceva sta in calea reusitei tale. Nu te poti bucura pana cand nu verifici. Iei in considerare toate aspectele si le intorci pe toate partile. Sa visezi la succes poate fi la fel de placut ca a te bucura in realitate.

Horoscopul zilei de azi Leu 24 Iunie 2010

Astazi trebuie sa-ti iei gandul de la bani pentru ca nu or sa apara pana cand persoanele responsabile de acest aspect din viata ta nu se vor mobiliza. Vestea buna este ca poti sa-i presezi. Nu te multumesti cu putin. De fapt esti confuz si nu evaluezi cum trebuie situatia. Fa niste cercetari inainte de a cere mai mult si de a-ti isca niste conflicte pe baza financiara, ca sa stii exact ce cauti si ce-ti doresti.

Horoscopul zilei de azi Fecioara 24 Iunie 2010

Nu mai primesti sprijin ca pana acum. Economiseste ce ai si asteapta cuminte noile oportunitati. Munca ta nu e rasplatita financiar inca. Sub lumina lunii idei noi iti dau tarcoale, iar memoria e la cote maxime. Ai acces la mult mai multe resurse decat folosesti. E timpul sa le arati ce poti!

Horoscopul zilei de azi Balanta 24 Iunie 2010

Castiguri posibile din speculatii pe stocuri. Azi esti consilierul celorlalti in materie de finante. Te sfatuim sa investesti la bursa. Nu ai stare deloc. Esti banuitor si suspicios tot timpul. Vei reactiona in functie de cum vei cerceta banuielile care te apasa. Totusi nu-ti va lua mult timp sa afli, pentru ca intuitia nu te inseala.

Horoscopul zilei de azi Scorpion 24 Iunie 2010

Mari schimbari in acest domeniu. Transformarile de acum vor avea urmari pe termen lung. Posibil castiguri foarte mari dar si riscul de pierderi este prezent. Sa fii creativ astazi ti se poate parea o adevarata provocare, mai ales cand simti ca visele ti s-au cam sters. Incearca sa gasesti un subiect care te intereseaza cu adevarat si apoi lasa-ti imaginatia sa zboare.

Horoscopul zilei de azi Sagetator 24 Iunie 2010

Evenimentele iau o intorsatura favorabila financiar pentru tine. Ramai cu banii in portofel desi aveai anumite datorii de achitat. Incearca sa urmaresti experienta profesionala a altora indeaproape. Nu neglija istoria, experientele din trecut te pot invata acum sa nu mai gresesti in acelasi fel. Fii atent!

Horoscopul zilei de azi Capricorn 24 Iunie 2010

Pericolul a trecut. Pana mai ieri erai foarte cheltuitor iar banii ti se perindau prin mana si nu reuseai sa-i pastrezi. De azi siguranta materiala dupa care tanjesti te impinge la economii. Daca cineva crede ca, creativitatea e benefica doar in arta se inseala. Ti se potriveste azi de minune. Incearca sa muncesti mai inteligent decat mult.

Horoscopul zilei de azi Varsator 24 Iunie 2010

Economiile pe care le-ai facut pana acum iti sunt de un real folos. Chiar daca nu castigi la jocurile de noroc investesti multa energie in munca ta iar de acolo vin bani care te mentin pe linia de plutire.

 Horoscopul zilei de azi Pesti 24 Iunie 2010

Posibil castiguri financiare foarte mari. Din pacate banii cum vin asa se duc. Esti cheltuitor si din aceasta cauza banii nu vor sta prea mult timp la tine. Concentrarea ta astazi trebuie sa fie maxima. Reusesti sa te mobilizezi si tu si angajatii tai. Bazeaza-te pe eforturile tale si nu astepta sa fi salvat de situatii imprevizibile.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS