Horoscop Urania Varsator 23-29 Ianuarie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
           Cei din semnul Varsatorului sunt solicitati in aceasta saptamana. Viata lor este interesanta, agitata, plina de surprize si nu se plictisesc deloc. Sunt optimisti, increzatori, au parte de bine, de bucurie, de o surpriza placuta, de un succes, de o insanatosire, de o normalizare.

Relatiile parteneriale vor avea de suferit, vor avea certuri, conflicte, crize, fie ca este vorba de parteneri de afaceri, de un grup cu care lucreaza la un proiect, o cercetare. Orice parteneriat are de suferit. Varsatorii vor altfel de cum vor ceilalti. Foarte multe colaborari vor suferii o sincopa.

Zilele de 28 si 29 din saptamana 23.01-29.01.2010 sunt legate de un proces al muncii , de efort, de discutii principiale si de un negativism total si fundamental. Varsatorii nu accepta nici o sugestie, resping orice observatie si nu doresc nici un fel de ajutor.

Sunt afectate relatiile conjugale, relatiile in care varsatorii au incercat sa-si impuna punctul de vedere cu forta. Partenerii devin mai autoritari si le raspund cu aceeasi moneda.
Horoscop Urania 2010

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS