Horoscop Urania Capricorn 23-29 Ianuarie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
       Pentru cei din zodia Capricornului mai grele vor fi zilele de 28 si 29 ianuarie cand vor avea tot felul de stari sau predispozitii care nu sunt deloc placute. Pe de-o parte vor avea un ochi foarte lucid si critic asupra tuturor relatiilor parteneriale. E vorba de o atitudine super critica, ostila, care vede si masoara tot, si nu accepta nici un fel de abatere de la regula si traditie.

Totul ii deranjeaza pe nativii din Capricorn in saptamana 22.01-29.01.2010, tonul vocii, un gest, un suras sau cine stie ce preocupare care lor lise pare frivola. Vor face in permanenta observatii, vor atrage atentia, vor impune restrictii in viata de familie, vor trasa tot felul de norme care urmeaza sa fie puse in aplicare. Sunt incapatanati si toata lumea trebuie sa faca cum zic ei.
Horoscop Urania 2010

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS