Horoscop Urania Taur 23-29 Ianuarie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
       Pentru cei din Zodia Taur saptamana aceasta este este stresanta, dar aducatoare de modificari de statut. Multi se vor confrunta cu situatii limita, cu sfarsitul sau inceputul unei noi etape in viata lor. Perioada este una cu grad mare de pericol, in 24 ianuarie luna neagra face conjunctie cu planeta neagra.

Taurii vor multe de la viata acum, provocarile sunt uriase. Incepe sa le placa jocul cu focul, sa obtina victorii prin dialog, imaginatie, negociere. Le place noua ipostaza in care se afla si isi asuma riscuri.

Sfarsitul saptamanii 23-29.01.2010 este unul strasnic pentru nativii din Taur. Isi vor da seama ca au mai trait astfel de moment. Vor taia, vor rupe brutal orice fel de interventie in viata lor. Nu accepta, nu suporta sfaturi de la partinti, de la prieteni, de la cunoscuti care le vor binele. Vor sa avanseze, sa existe si sa contruiasca pe cont propriu.

Tot cea ce este subred in familie apare acum. Taurii trec acum prin tot felul de momente, care pentru unii sunt sunt insurmontabile. Sunt fericiti au sentimentul ca traiesc, pentru sa sunt puternici.
Horoscop Urania 2010

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS