Horoscop Urania Gemeni 23-29 Ianuarie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
       Pentru Gemeni saptamana aceasta este foarte interesanta. Sunt avantajati oamenii destepti, cei care studiaza, oamnii cu o viata intelectuala deosebita, cu o anume pregatire, sunt avantajati cei care lucreaza intr-un domeniu public, al presei, al televiziunii, al artelor , al politicii sau al cercetarii stintifice.

Sunt avantajati toti cei care au o anumita mobilitate si disponibilitate sa umble, sa circule, sa fie prezenti peste tot, sa aiba experienta vizitarii unor tari, a unor teritorii sau a unor noi spatii de cultura si civilizatie.

Gemenii pot sa primeasca in saptamana 23-29.01.2010 propuneri de afaceri, de parteneriate sau de postura publica, de responsabilitate. Unii pot sa fie numiti intr-o functie, altii pot sa primeasca ot felul de insarcinari in vederea testarii lor.
Horoscop Urania 2010

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS