Cum să enervezi un Rac în 5 secunde

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum să enervezi un Rac în 5 secunde

Racii sunt cunoscuți pentru sensibilitatea și emoționalitatea lor. Ei sunt profund legați de familie și casă - și apreciază stabilitatea și securitatea. De asemenea, pot fi destul de suspicioși și reticenți în a-și dezvălui sentimentele.

Iată câteva lucruri pe care le poți face pentru a enerva un Rac în 5 secunde sau mai puțin:

1. Critică-i gustul sau stilul. Racii sunt mândri de casa și de bunurile lor - și iau în mod personal orice critică la adresa lor.

2. Glumește pe seama emoțiilor lor. Racii își iau sentimentele foarte în serios și nu apreciază umorul care îi face să se simtă ridiculizați sau batjocoriți.

3. Fii nepoliticos sau neiertător. Racii pun mare preț pe politețe și respect - și se vor simți ofensați de orice comportament lipsit de politețe sau nemilos.






4. Ignoră-i sentimentele. Racii au nevoie de validare emoțională și se vor simți răniți dacă ignori sentimentele lor sau nevoile lor.

5. Pune-i sub presiune să ia o decizie rapidă. Racii au nevoie de timp pentru a se gândi și a lua o decizie - și se vor simți stresați și anxioși dacă îi pui sub presiune să se grăbească.

Bonus: Spune-le că nu sunt suficient de buni sau că nu sunt la nivelul așteptărilor tale. Racii sunt foarte sensibili la critică și se vor simți răniți și descurajați dacă le spui că nu sunt suficient de buni.






Rețineți că este important să respectați sentimentele și opiniile tuturor, indiferent de semnul lor zodiacal. Dacă nu sunteți sigur cum să interacționați cu un Rac, este întotdeauna mai bine să greșiți din prudență și să fiți respectuos și politicos.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS