Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 18-24 martie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 18-24 martie 2024


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 18-24 martie 2024!


Berbec:

Cartea etalată – Dreptatea. Realizezi că deciziile și acțiunile tale au urmări, iar circumstanțele de acum și cele viitoare sunt cel mai probabil rezultatul hotărârilor și acțiunilor respective.


Taur:

Cartea etalată – Pajul de Monede. Te apropii de un moment de răscruce important, iar noua stare de conștiință îţi va îngădui să îţi aliniezi obiectivele cu valorile tale de bază.


Gemeni:

Cartea etalată – Marele Preot. Marele Preot/Hierofantul îmbină înţelepciunea divină cu loialitatea emoţională, creativitatea mentală, responsabilitatea familială. Ai un rol foarte important în familia ta şi îi/le poţi ghida pe ceilalţi(lelalte) în carieră. De altfel, tu însuţi(săţi) poţi beneficia de o schimbare profesională. Comunicarea şi călătoriile îţi extind orizonturile. Eşti pregătit(ă) să rezolvi câteva conflicte ce ţin de afaceri sau de familie. Nu neglija problemele de sănătate. Investighează orice ţi se pare suspect.


Rac:

Cartea etalată – Nouă de Monede. Cartea reprezintă bucuria vieţii și rezultatele muncii depuse de tine. Ai trudit din greu, așa că acum te poți relaxa și bucura de tot ce e mai bun în viaţă.






Leu:

Cartea etalată – Cavalerul de Monede. Cartea îţi semnalează faptul că trebuie să fii responsabil(ă), să respecţi programul pentru a te asigura că o sarcină importantă este dusă la finalizare.


Fecioară:

Cartea etalată – Asul de Bâte. Cartea anunță ambiție, determinare, succes și promovarea unor idei noi. Vei fi individual(ă) și vei crede că ideile tale sunt cele mai bune.






Balanţă:

Cartea etalată – Trei de Bâte. Această carte reprezintă acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni spre viitor. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai vaste.


Scorpion:

Cartea etalată – Asul de Monede. Cartea indică că va urma o perioadă prielnică din toate punctele de vedere, eşti aproape de a intra într-o nouă perioadă a vieții tale, marcată de creativitate, bucurie și bogăţie.


Săgetător:

Cartea etalată – Opt de Bâte. Ai acum libertatea și spațiul pentru a îţi continua planurile și activitățile. Această carte este una plină de energie și dinamism care te stimulează pentru a îţi realiza repede obiectivele.






Capricorn:

Cartea etalată – Șapte de Cupe. Șapte de Cupe reprezintă o abundență de alegeri care te poate copleși. Oferă potențial de noi începuturi și inspirație, dar și riscul de iluzii și indecizie. Analizează-ți bine opțiunile și bazează-te pe intuiție pentru a evita confuzia și alegerile impulsive.


Vărsător:

Cartea etalată – Nouă de Cupe. Cartea reprezintă dorințele care se împlinesc. După o lungă perioadă de insatisfacţie, această carte vă asigură că tot ceea ce ați muncit atât de mult are ocazia să fie înfăptuit la maximum.


Peşti:

Cartea etalată – Regele de Cupe. Regele de Cupe este o carte din tarot asociată cu emoții profunde, intuiție și compasiune. El reprezintă adesea un bărbat blând, empatic și înțelept, care își folosește inteligența emoțională pentru a-i ghida pe ceilalți.


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS