Etalarea şi interpretarea runelor, 25-31 martie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 25-31 martie 2024

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Atenție sporită în această săptămână! Pășiți cu grijă pe terenul alunecos și evitați impulsurile din săptămâna trecută. Abordați cu prudență orice situație.


Taur:

Relaxare și vești bune! Bucurați-vă de o stare de calm și liniște sufletească. Persoana dragă pentru care vă faceți griji este bine și sănătoasă.


Gemeni:

Revigorare și renaștere! Simțiți o energie nouă care vă cuprinde atât fizic, cât și psihic. Sunteți pregătiți să o luați de la capăt și să profitați la maximum de oportunitățile anului.






Rac:

Emoții în roller coaster! Starea voastră de spirit oscilează între necazuri, furie și dorința de a vă contrazice. Pregătiți-vă pentru o bătălie furtunoasă sau o dispută, dar păstrați calmul - doar așa veți depăși cu bine această etapă.


Leu:

Persistență și negociere! Ideea mutării persistă, fie că e vorba de serviciu sau de casă. Acum e momentul să negociați cu înțelepciune și să obțineți ceea ce vă doriți.


Fecioară:

Noroc și sprijin! Wunjo vă veghează și vă oferă șanse unice în toate planurile. Tot ce vă doriți se va împlini, bucurându-vă de noroc în toate domeniile importante.






Balanţă:

Cadouri și surprize! Vești bune vă așteaptă, cu un cadou minunat de la o persoană specială care se gândește intens la voi.


Scorpion:

Rodnicie și belșug! O rună puternică vă veghează, aducând prosperitate și visuri împlinite. Pregătiți-vă pentru o perioadă de abundență și satisfacții.


Săgetător:

Lovitura vieții! O rună fantastică anunță un salt calitativ major în existența voastră. Așteptați-vă la o schimbare rapidă și benefică.






Capricorn:

Protecție divină! Credința voastră vă ocrotește de forțele negative ale Universului. Bucurați-vă de o săptămână de protecție divină și liniște sufletească.


Vărsător:

Răbdare și surprize plăcute! Perioada favorabilă vă aduce satisfacții, dar e important să aveți răbdare. Surprizele cele mai frumoase vin pentru cei care știu să aștepte.


Peşti:

Mister și introspecție! O aură de mister vă înconjoară și simțiți nevoia de liniște și pace. Nu vă lăsați deranjați de cei din jur, ci retrageți-vă în lumea voastră interioară pentru a dialoga cu sinele și cu Divinitatea.


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS