Astăzi, în 2 februarie 2024, se deschide Portalul Magic 2.2

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Astăzi, în 2 februarie 2024, se deschide Portalul Magic 2.2

Astăzi, în 2 februarie 2024, suntem însoțiți de numerele 22 și 222. În domeniul numerologiei, 22 este recunoscut ca Număr Maestru, iar energia sa este mai accesibilă în această perioadă. Numărul 22 este cunoscut ca Maestrul Constructor, simbolizând colaborarea pentru a crea. Numărul 2, de asemenea, este legat de parteneriate și colaborări pentru a atinge un obiectiv comun.

Prin urmare, 22 și 222 amplifică această energie. Aceste zile sunt ideale pentru a ne concentra asupra dezvoltării relațiilor sănătoase și pentru a găsi modalități de a lucra împreună pentru a ne realiza visurile. Oamenii sunt adesea gata să ne ajute, uneori tot ce trebuie să facem este să cerem.

Data de 02.02 aduce cu sine semnificații numerologice puternice. Numărul 2 este un simbol al echilibrului și al extremelor. Înțelegând extremele idealurilor, situațiilor și ideologiilor, începem să vedem o nouă perspectivă și să găsim un punct de mijloc. Această energie a fost prezentă în mod intens în anul 2020.






Vibrația numărului 2 este legată de echilibru, armonie, relații și interconectare cu Universul. În același timp, reprezintă un portal către sinele nostru. Este momentul potrivit să renunțați la energiile vechi, dense, care nu vă mai sunt de folos și să vă deschideți către noi oportunități, cu un potențial diferit și cu o frecvență vibrațională mai mare.

Energia lunii februarie este strâns legată de dezvoltarea personală și de explorarea adâncă a sufletului pentru a găsi răspunsurile la întrebările importante. Luna lui Făurar este propice pentru a vă cunoaște pe voi înșivă la un nivel mai profund.






În 2 februarie 2024, energia feminină divină este amplificată. Întrucât se desfășoară în sezonul Vărsătorului, acest portal energetic a preluat numele acestuia, devenind astfel Portalul Vărsătorului. Energia sa este intensificată, mai ales că anul 2024 este multiplu de doi, iar vibrația generală 8 amplifică de patru ori puterea numărului 2.

Portalul reprezintă o poartă energetică către o formă superioară de conștientizare care ne permite să ne dezvoltăm, să devenim ceea ce suntem cu adevărat și să trăim cea mai bună viață posibilă. Energia portalului, combinată cu energia Vărsătorului, ne va face mai receptivi la ceea ce este relevant și important pentru noi.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS