Taur și Balanță: o legătură zodiacală indestructibilă

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Taur și Balanță: o legătură zodiacală indestructibilă

Taurul și Balanța sunt două semne zodiacale care împărtășesc multe similitudini, în special datorită faptului că ambele sunt sub influența lui Venus. Această planetă a iubirii le orientează traseul în viață și le îndrumă pe căi similare, chiar dacă de multe ori nu conștientizează acest lucru.

Un semn de Pământ și unul de Aer… atât de distincte la prima vedere, dar atât de similare în esență. Caracteristicile comune, modul de gândire similar și stilul de viață aproape identic își spun cuvântul de fiecare dată când un Taur și o Balanță interacționează. Ambele zodii vor simți o atracție puternică încă din primul moment și ar putea să discute ore în șir despre pasiunile comune și despre idealurile care par să fie desprinse din același tablou.


Adoră să experimenteze sentimentul de îndrăgostire

Valurile iubirii le fac pe cele două zodii să se bucure de viață ca niște copii, dar fără să își piardă echilibrul așa cum se întâmplă cu alți nativi când se îndrăgostesc. Rămân ancorate în realitate indiferent de situație și se sprijină reciproc dacă simt că emoțiile puternice le copleșesc.






Pentru voi, iubirea este ceva autentic, tangibil

Atât Balanța cât și Taurul aspiră la stabilitate în relații. Ambele zodii doresc să fie sigure că iubirea lor este reală și că nu trăiesc într-o lume a viselor. Nu doriți o iubire idealizată, ci una autentică.


Vă deplasați cu calm, dar ajungeți mereu la destinația dorită

Fiind două zodii sub influența planetei pasiunii, investiți suflet în fiecare acțiune pe care o întreprindeți. Deși uneori vă este dificil să finalizați sarcinile, reușiți în cele din urmă să vă îndepliniți obiectivele.






Balanța se confruntă cu indecizie în fața unor alegeri, ceea ce îi consumă mai mult timp, iar Taurul are, de obicei, un start mai lent. Ritmul vostru liniștit poate părea un obstacol în anumite situații, dar asta nu vă împiedică să vă realizați visurile. Când lucrați împreună, rezultatele sunt chiar mai impresionante.


Există posibilitatea unei conexiuni dacă există atâtea similitudini?

Se crede adesea că opusele se atrag și că elementele similare se resping. Este acest lucru întotdeauna adevărat? Nu neapărat! În cazul acestor două zodii, situația este diferită. Ambelor zodii le place să fie înconjurate de persoane care le sunt asemănătoare, deoarece simt nevoia de a fi înțelese. Prin urmare, una ar putea susține perfect pe cealaltă în momente sensibile.






Ambele zodii apreciază estetica, eleganța și nu se mulțumesc cu mai puțin decât merită. Atât Balanța, cât și Taurul preferă serile pașnice, petrecute în confortul căminului și evită deplasările în locuri aglomerate, zgomotoase și cu prea multă lume.

Se pare că între aceste două semne zodiacale există o conexiune profundă, pe care nici măcar ele nu o pot desface, chiar dacă ar dori să o facă vreodată. Întotdeauna se vor simți atrași unul de celălalt, indiferent de situație.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS